sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Matkaanlähtö

DIEETTIPÄIVÄ II- 221

Lähtö

Nyt on pakkaaminen kiireisintä, sillä aamulla klo 5:00 koittaa lähtö Levin korpeen, jossa oleillaan pari viikkoa. Matkaa tulee noin 1000 kilometriä suuntaansa ja välissä käydään katsomassa lankomiestä Rovaniemen keskussairaalassa. Tosin on mahdollista, että hän kotiutuu huomenissa - joskin asia on vielä hyvin epävarma.

Juuri lankomiehen sairastumisen tähden matkantekomme on myöhäisempi kuin niin monena aiempana vuonna. Toiseekseen ei tarvitse viedä taimia sisareni kasvihuoneeseen, sillä he siirtyvät loppukesäksi ja alkusyksyksi Inarin pohjoisarannan porotilalleen. Onneksi minun ei tarvitse sinne lähteä, sillä sinne ei mene edes kinttupolkua, vaikka se ei ole edes saaressa. Veisireitti on 16 kilometrin mittainen, eli kestää ikuisuuden. Levin korpeen onneksi pääsee autolla. Edellisvuonna venematka sai minut todella sairaaksi ja kesti viikon toipua tuosta venematkasta.

En muuten ole erityisemmin innostunut Lapista, vaikka perheessä on aivan leppisekoja. Minusta on mielenkiintoisempaa viettää kaksi viikkoa vaikkapa Pariisissa ennen kuin jossain Levin korvessa. Mutta sisareni vaatii Pomoa käymään ja minähä
n olen vain autonkuljettaja.

Kirjoitellaan jos yhteydet toimivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti