keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Vammainen minäni

Komea tuvan uuni Pielavedellä.
DIEETTIPÄIVÄ II - 306

Keskussairaala

Se oli siis tänään, kun piti käväistä keskussairaalassa. Onhan tuon vasemman käteni kaksi ulointa sormea olleet käytännöllisesti katsoen toimintakyvyttömät. Ja homma nytkähti liikkeelle todella tehokkaasti, taas kerran. Tosin koko prosessi on toiminut äärimmäisen hyvin ja vain vajaa kuukausi sitten sain  tiedon heromoratakartoituksesta ja vammastani. Nyt määrättiin jo leikkauspäiväkin, se on todella ripeätä ja hienoa toimintaa.

Miksi ihmiset jatkuvasti narisevat jakitisevät, että eivät pääse hoitoon? Minun mielestäni kaikki kohdallani on tapahtunut enemmän kuin nopeasti.

Siis käden operonti tapahtuu 15. lokakuuta, joka on todella nopeasti edessämme.

Hoisin samalla myös omia asioitani, sillä puhuin sekä ortopedin että hoitajan meille töihin hoitamaan tapaturmia ja muitakin potilat tulevan talven aikana. En siis ollut aivan saamaton tai nynny.

Hoikistamo

Sain juuri sähköpostissa tiedön, että Hoikistamo ei ole avoinna tulevana viikkona ka ehkä viikon tai pari sen jälkeen. Olen valmis vikeeraamaan Annea, jos hän sitä haluaa, koska kuntoni on melkein kuin ennen, vaikka liikunnan puuttesta se on ravistunut kuin vuosia kuivilla ollut puuruuhi.

Tämä oli ikävä uutinen kun olin jo alustavasti pättänyt tulevana tiistaina mennä slankaamaan. Mutta elämä heittelee meitä itsekutakin ja joskus noilla aalloilla on jopa vaikea pysysä, saati sitten pysyä pystyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti