torstai 26. syyskuuta 2013

Huonoja päiviäkin on!

DIEETTIPÄIVÄ II - 327

Kehnot päivät

On jo parina päivänä ollut todella kehno olemisen maku. Ei menneen perjantain leikkaus ole aiheuttanut ongelmia. Kävin jo vahdattamassa siteet, verikokeessä tutkituttamassa INR-arvoni sekä varaamassa tikkien poistamisen ajankohda. Syitä on etsittävä muualta ja kaikkein yksinkertaisin selitys asioille on aina ehkä se parhain mahdollinen.


Talomme etupihalla on jo parin päivän ajan toiminut kupankaivaja. Tehtävänä on rakentaa pysäköintipaikka talon vieraille sekä nykyaiksiet normit täyttävä roskakatos. Laite on diesen käyttöinen ja sen käynti, siis ei ääni vaan käynti sinänsä, aiheutaa minulle ilmeisesti ongelmia. Siis terveydellisiä ongelmia.

Ilmeisesti jyrinä, jonka laite talomme rakenteisiin aikaansaa, on juuri se, joka sekoittaa sydämeni toimintaa. Tietty, minulla on jo ennestään ns. flimmeri eli eteisvärinä, mutta se saa minut voimaan oudosti pahoin ja sydämen rytmitys on vielä entistäkin vaappuvampaa. Ilmeisesti laite käy juuri sillä rytmillä, joka saa minut tuntemaan pahoinvointia ja sellaista outoa mitäänsanomatonta tunnetta.

Näin olen siis itse päätellyt, koska kun kaveri lähti koneeltaan kotiin, niin ongelmat lähes katosivat. Tietenkin vika voi olla myös omien korvieni välisessä tilassa ja ajatuksissa, joita siellä liikuttelen. Sitä ei tietenkään voi poissulkea.

Huominen

Olen aikeissa mennä huomenna terveysasemamme terveydenhoitajalle, aikakin on jo varattuna. Tietysti hän voi katsoa tuota haavaa, vaihtaa siteen ja tietenkin pohditaan yhdessä nyt esittelemääni teoriia tärinän vaikutuksesta. Sitten vielä menen katsomaan mikä in INR-arvoni, sillä siitä ole todella huolestunut. Tosin virallisesti pitäisi mennä kokeeseeen vasta maanantaina, mutta saa nyt sitten nähdä miten toimin ja teen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti