sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Salakirja-kustantamon myyntikoju Hämeen Keskiaikamarkkinoilla.
DIEETTIPÄIVÄ II - 303

Selitystä

Ole on kuin maansa myyneellä osuuskaupan hoitajalla. Eli ei ole kummallistakaan tapahtunut, siis mitään käännettä parempaan. Ehkä siksi tämä blogikin tökkii ja kun tuo käsivaiva on vielä päällä niin ihme kun saan jotain edes aikaiseksi.

Perjantaina olin tapaamassa maailman parasta ja ihaninta terveydenhoitajaa, sitä omaani tuossa läheisessä terveyskeskuksessa. Hän pitää minusta huolta paremmin kuin minä itse pystyisin.

Hivenen astmalääkitystä entrattiin, eli laajennettiin sitä hoitavaa osuutta ja avaavaan ei suuremmin puututtu. Tuo avaava lääke kun kuuluu inhokkeihini, sillä se aiheuttaa ikäviä ja inhottavia täristyksen tunteita minässäni. Tuntuu siltä kuin se olisi ainakin jonkinmoisesti auttanut.

Itse olen todennut voimakkaan turvotuksen vaan jatkuvan. Lähinnä se koskee jakoja ja varsinkin oikeata jalkaa, josta aikoinaan lähti liikkeelle keuhkoveritulppa, joka johtikin sitten proteesin asentamiseen ja todettuun aivoinfarktiin. Tietenkin käytän  erikoisvalmisteisia tukisukkia, ja ne pitäisi olla jalassa jatkuvasti. Mutta ei aina jaksa vaan pitää niitä. Niin yksinkertaista se on. Tietty tiedän niiden hyödyllisyyden, mutta joskus vaan jalat tahtovat olla vapaina.

Luxemburg

Tuleva setä Luxembourg kävin vieraanani eilisen päivän aikana, siis ennen vielä illalle ryhtymistä. Oli todella mielenkiintoinen iltapäivä, sillä nyt sain selkoa hänen tulevasta tehtävästään ja kaikesta siihen liittyvästä. Todella mielenkiintoisia aikoja hän tulee elämään ja mielenkiintoisia tehtäviä kokemaan. Se on selvä asia kuin plkäkkipelti.

Nyt vaan kaverin pitäisi löytää riittävän suuri ja tilava asunto, jossa minunkin pieni minäni mahtuisi joskus majailemaan, tai tämä on ehdottomasti ehkä, ehkä ja vielä kerran ehkä.

Marinaa

Sitä minulta piisaa, ja jopa ylen määrin. Taisin muuten unohtaa Armanin kylpypyyhkeeni sinne Savon-maalle eli Pielavedelle. Pitäisi kait soitella ja perään kyselle, vaan en ole toistaiseksi viitsinyt. Olen vaan ollut niin totaalisen väsynyt. Sitä muuten valittelin hoitajallenikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti