perjantai 19. heinäkuuta 2013

DIETTIPÄIVÄ II - 260

Terveyskeskus

Tänään olin siis paikallisessa ja siellä sitten fysioterapeutin luona. Mielenkiintoinen tapaaminen ja hiukan toimintakyky palasi käsittelyn aikana. Hän kartoitti ongelmani, otti tosissaan ja vieläpä opasti minulle liikkeitä, jotka saattavat helpottaa sormien puutumista. Lisäksi hän määräsi minulle lääkärin  konsultaatioajan tulevalla viikolle. Kokemus oli erinomaisen positiivinen ja perehtyminen ongelmaani oli huolellisesti suoritettu.

Olen varmaan liiankin usein todennut, että paikallinen terveyskeskuksemme toimii todella hienosti ja sieltä saa nopeasti apua vaivaan tai toiseen. En voi tehdä pienintäkään valitusta tai edes huomautusta terveyskeskuksemme toiminnasta.

Huominen

Menemme siis markkinoille, perinteisille Jaakon-markkinoille Rengon kirkolle eli Muurilan kylään. Tänään olisi ollut Tukikohdassa eli Kaloisten kylätalolla, tervahaudan sytyttämis
tapahtuma, mutta sinne emme viitsineet sateen tähden lähteä. Mutta markkinatapahtumaan pitää ehdottomasti mennä, sillä tulee tavattua kaikki pomon vanhat tutut ja siellä ovat siis kaikki.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti