torstai 11. huhtikuuta 2013

DIEETTIPÄIVÄ II - 162
Ulmissa sijaitsevan Wiblingenin luostarin kirjasto.


Oleminen

Olen kuin Oscari Oleksi, joka vain maleksi. Onhan se päivän poissaolon jälkeen iskenyt - siis se mieletön päänsärky. Nyt pitää yrittää selvittää mistä moinen oikein johtuu? Mutta se on hoitohenkilöstön asia, joskin siihen liittyy läskit ja painon pudotuskin oleellisesti. Sitä näet ihminen automaattisesti mitettii, että josko ravinnon puute voisi olla syynä moiseen ja sitten ei muuta kun mättöä monttuun.

Olen kuitenkin saanut jotain aikaiseksi. Ensiksi ajattelin vaihtaa itse auton talvirenkaat kesärenkaiksi. Menin autotalliin ja kaivoin esille takarontin ristikkoavainen. Vaan eipä ollut äijästä edes mutterin avaajaksi. Vaikka melko kovasti potkaisin avainta, niin ei saa vaan mutteria avannut. No, onneksi on palvelut saataville, ja pakkasin renkaat takaosaan autoa ja ei muuta kuin matkaan. Kylän toisella laidalla on korjaamo, jossa kuin sattuman kautta oli aikaa suorittaa renkaiden vaihto.

Tämä jos mikä todistaa erinomaisen selkeästi, että en ole kunnon iskussa.

Fillarointi

Kaikesta negatiivisesta mielestäni huolimatta olen yrittänyt varautua jo tulevaan ulkofillarointiin. Jos vielä käy niin fiksusti, että set Washington suomettautuu ja sitensaan kaverin joillekin pyöräilylenkeille, niin se on vain parasta mitä minulle voi tapahtua. Aikuisen oikeasti odotan jo innolla noi fillarituokioita.

Tähän kaikkeen liittyvät tänään tekemäni ostokset. Tietenkin hankin tavarat Suomen parhaasta pyöräilytarvikkeiden tavaratalosta eli Lidlistä. Sieltä olen aikaisemminkin pyöräilyvarusteita ostanut ja ne ovat olleet mitä parhainta laatua. Hinta on ollut vain murto-osa jonkun ns. erikoisliikkeen tuotteista, ei edes vastaavista, sillä niissä ei tunneta oikean pyöräilymaan kysyntää.

Tänään  siis hankin pyöräilyyn tarkoitetun T-paidan, jossa on jopa vetoketju sekä heijastavat lisät oikeissa paikoissa. Lisäksi ostoksiin kuului myös ns. tekniset alushousut, jotka tuntuivat jalkaan sovitettuina todella miellyttäviltä. Niitä varmasti voi käyttää myös pyöräillessä. Tosin onhan minulla jo useat oikeat vahvikkein varustetut pyöräilyhousut käytössäni. Niidenkin ostopaikka on ollut tietenkin Lidl.

Näin siis olen täydellisessä iskukunnossa kun tulee se hetki kun survaisen maantielle Corratecilläni. Sitä oikeastaan odotan suurella innolla.

Slanka

Ole jännityksestä jäykeenä ja tavallaan käyn jopa ylikierroksilla. Kun tiistaina en saanut mukaani Slankan puuroa ja Anne lupaili, että Hoikistamoon olisi tulossa torstaiksi ko. tuotetta. Kun lisäksi tänään paikalle menevät oikean tätini naapurit, niin he saattavat tuoda puuroaineksia minullekin. Siis toimittamalle ne sinne tädilleni, josta ne sittemin huomenna noudan.

Nyt siis poden jännitystä ja ajattelen slankaamista Slankalla ja että saanko aamupuuroni. Johon olen aiemminkin mieltynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti