maanantai 15. huhtikuuta 2013

Polvi, Ambit, MemoryBelt ja Slanka

DIEETTIPÄIVÄ II - 166
Surrealisti belgialainen René Magritte.


Polvi

Pojalla polvi pahenee, eikös sitä jotenkin niin sanota. Tänään törmäsin siis omaan polveeni. Vaan ei polvi ollut törmännyt minun itseni tieten mikään eikä kehenkään.

Olen siis harrastanut liikkumista ja oikean jalkani polvi ryhtyi lievästi kiukuttelemaan. En siis saattanut viedä tekemistäni aikomaani lopputulokseen, eli sato jäi hivenen vajavaiseksi.

Eli kotifillarointia harjoitin, vaan en saanut lähdettyä kuntosalille ja uimahalliin. Toisaalta onneksi, sillä olisihan se hivenen noloa ollut keskeyttää tekeminen ja ihan julkisesti. Mutta onhan minut kuskattu sieltä talolta pois piippaa-autollakin, joten eihän se enää suuria asia olisi vaikka uusiksi menisi.

Tänään olin varustautunut kunnolla kotikoitokseen. Oli Suunnon Ambit rannetietokone ja sitten oli Suunnon MemoryBelt, eli sykevyö, joka tallentaa toiminnon samalla kun  se lähettää ne rannetietokoneelleni.

Tuloksia

Aikaa meni melkoisen niukalti, sillä kaikkineen eli etu- ja takatoimintoineen kului 46 minuuttia. Kaloreita sain poltetuksi hienon tasaluvun eli 555 kilokaloria. Uskomattomasti huippuharjoitus vaikutus oli 2,8/5 eli vieläkin ylläpitävä, mutta parempi kuin pitkään aikaan. Muistaisin, että noin korkeaksi se ei oli noussut kuin ulkopyöräilemisen aikana.

Huippu on aina huippu ja saavutin oman sisäfillarointihuippuni noin vähän yli 35 minuuttia aloittamisesta. Huippu oli siis 135 sykettä per minuuttia. Minimisään oli ihan alkuhetkellä koska silloin se iski vain 55 kertaa minuutin aikana. Kaikesta tästä muodostui keskiarvoksi 103 sykettä, eli paljon heikommin kuin edellisessä harjoituksessa.

Mielenkiintoista sinänsä, sillä nyt oli huippuharjoitusvaikutus korkeampi kuin edellisellä kerralla, vaikka keskisyke jäi melkoisesti alemmaksi. EN oikein osaa edes kuvitella mihin parametreihin tuon laiteen toiminnat perustuvat.

Slankattu  on

Tietty aamulla otettiin annos Slanka puuroa maistuvaista ja jälleen sitä terästin mustikoilla. Valitettavasti niin mustikat kuin puolukatkin ilmoittelevat olevansa lopussa tai ainakin hyvin vähenemässä pakastimestani. Varasin ihan koko pakastimellisen, vaan pitää tulevana kesänä varautua vielä suuremmassa määrin tulevan talven tarpeisiin.

Huomenna on mitä todennäköisemmin Hoikistamon vertaistukitapaaminen, ja en ole itselleni valmistanut muita menemisiä, joten aion olla läsnä.

Saan kuitettua syntini ja ehkä jonkinmoisen anteeksiannon. Minulle pitää siis olla hellä ja armollinen. Enhän minä muuten olisi minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti