perjantai 19. huhtikuuta 2013

Tuskaa ja ei edes Slanka-tuotteita

Bergamon kaupunki Pohjois-Italissa, mitkä värit!
DIEETTIPÄIVÄ II - 170

Vaikeaa

Ehkä se nyt loppuu. Tai oikeastaan se loppui kun aamulla kävin terveydenhoitajan juttusilla. Kyseessä oli kaksi viikkoa kestänyt astmapuhallusten kausi. Toinen eli viimeisen viikkoon kului puhallusten ja lääkityksen yhteistoiminnassa. Siinä oli isoja ongelmia. Lääkitys näet aiheutti melkoisia sivuvaikutuksia. Olen kuitenkin yrittä
nyt sinnitellä, mutta esim. liikunnasta ei ole kovin hyviä tuloksia tullut. Jotenkin lääkityksen aiheuttaman sisäinen värinä, joka on ehkä sydänperäistä, on ollut koko elämää säätelevä ongelma.

Mutta nyt se on siis ohitse. Tosin töppäilin verikokeeni täydellisesti. Piti otettaman tavanomaista INR-testiä (Marevan-lääkitykseen liittyvä) laajempi verenkuva, jossa elisivat esim. kolesteroliarvoni. Vaan ei se toiminut, koska en ollut muistanut ravinnosta pidättäytymistä k12 tuntia ennen kokeen ottamista. No asia otetaan uusiksi tulevana maanantaina, jos nyt sitten muista aloittaa sunnuntai-iltana ravinnottoman kauden.

Muute se koskee jopa Slanka-tuotteitakin. Sillä vain hivenen vettä sallitaa. Ei siis mitään siihen sisältyvää. Eli täysin kaloriton kausi on edessäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti