lauantai 13. huhtikuuta 2013

Tuon hetken muistan, katselin BBC:n uutislähetystä,
jossa oli suora yhteys tapahtumiin.
DIEETTIPÄIVÄ II - 164

Puuro

Tänään olen nauttinut toisen Slanka puuroni.Olen myös vastannut Soneran Plazan Ellit palstgalla olleeseen melko outoon väittämään tai herjakirjoitukseen, tekstiketjun voi löytää tästä. Lisäksi tänään olen aloittanut puhallukset ja niiden myötä puhallukset lääkeen vaikutuksen alaisena.

Mutta ensiksi puurosta, joka minusta on todella hyvän makuista. Tosin terästin sitä tänään mustikoilla kuten tapanani on ollut aiemminkin tehdä. Yhdistelmä toimi loistavasti ja makunautinto oli hivelevä. Näin tulin nauttineeksi osan päivittäisestä marja ja/tai hedelmäannoksestani. Oikeastaan mieliala oli heti aamusta korkealla juuri aamupuuroni tähden.

Fillarointi

Tänään sain aikaiseksi jopa fillaroinnin. Tietenkin olen enemmän kuin tyytyväinen päivän saaliiseen.

Aikaa käytin kokonaista 1 tunti ja 21 minuuttia, mutta varsinainen fillarointi vei 50 minuuttia ja loppu oli lyhyt valmistautuminen ja jälkihoitoa. Kuitenkin kaloreita kulutun melkoisen hyvin, sillä saaliiksi saatiin 915 kilokaloria, eli toipuminen etenee kohtuullisen hyvin. Tosin ähinä ja puhina polkemisen aikana olivat melkoista kuultavaa. Taisivat jopa naapurit moisesta häiriintyä.

Saatiin sitä muutakin toki aikaisesi. Yksi hivenen rasittunut oikea polvi, jossa tuntui fillaroinnin rasitu
s. Ei toki merkittävästi, mutta kuitenkin se ilmoitti oireilemalla olemassaolostaan.

Syke toimi edelleenkin ja parhaimmillaan se oli 142 lyönti minuutissa. Vähimmillään se jysähteli 76 kertaa. Tästä  vähimmäismäärästä huomaa, että laskuri aloitti toimintansa jo ennen fillarointia, eli valmistelevana aikana. Keskiarvoksi sain todella huikean 114 kertaa minuutissa. Se on varmasti sisäfillaroinnin korkein keskiarvo. Ja hivenen korkeaksi päätyi huippuharjoitusvaikutuskin eli se oli 2,6/5 ja edelleen ylläpitävä sanallisesti ilmaistuna. Mutta en muista koska edellisen kerran se olisi ihan näin korkeaksi kohonnut.

Yhteenvetona voin todeta, että nautin vaikka huohotinkin rajusti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti