perjantai 5. huhtikuuta 2013

Slanka puuro, kuntoilu, astmani mun

Tämä kuvani Pääsiäiskaupunki Riihimäeltä oli
loppukuvituksena Hämeen uutisisissa pääsiäsiviikolla.
DIEETTIPÄIVÄ II - 161

Slanka...

Olen kuullut todella suuren uutisen ja tietenkin se koskee Slankaa ja sitä myöten slankaamistakin. Nyt se on siis tullut, eli Slanka puuro. Eli tämä puuro on laktoositon, ilman aspartaamia, gluteiinia ja soijajauhoa. Melkoisen moni voi nauttia juuri tästä puurosta. Itse on ole vielä päässyt tuotetta maistamaan.

Tämä yksittäinen pussi eli  yksi annos, joka on 7grammaa, sisältää 180 kcal. Slankan puuro on siis valmistettu aidoista luonnon raaka-aineista. 

Nyt tuotetta on siis myytävänä rajoitettu erä Slankan nettikaupassa. Kannattaa varmasti käydä katsomassa ja vaikka maistamassa, Toivottavasti saan tulevalla viikolla maistaa kaipaamaani tuotetta.

Kuntoilu

Sain tänään uudelleen mahdollisuuden kotifillarointiin.  Kokonaisaika oli 30 minuuttia ja 20 oli tehokasta tekemistä. Yritin kolmesti irtiottoa, jotka olivat 20 sekunnin mittaisia. Kaloreitakin kulutin 337 kilokaloria. Huippuharjoitusvaikutus oli hivenen parempi, 2,2/5 eli ylläpitävä, kuin toissapäivänä. Huippusyke oli 127, minimisyke 45 ja keskisyke 101 sykettä minuutissa.

Terveydenhoitaja

Asialla on kuitenkin suurempi kantama, sillä kun tänään kävin aamulla terveydenhoitajani pakeilla, niin koin todella mielenkiintoisen yllätyksen. Tuo yllätys oli hienoa kerrontaa siitä, että minusta todellakin pidetään hyvää huolta.

Nyt pitää parin viikon ajan illoin ja aamuin puhaltaa mittariin, ja siten seurata astmani toimintaa eli siten keuhkojeni toimimattomuutta. Sitten kokeillaan puhaltamista lääkkeiden vaikutuksen myötä.

Onneksi läysin jopa ohjelman näiden puhallusten rekisteröintiin.

Aamulla luokseni tuli myös hammashoidon ajanvarausta hoitava hoitaja. Hän kertoi minulle mielenkiintoisen yllätyksen, joka taas kertoi samasta hienosta asiasta, eli minusta pidetään huolta. Hän oli näet toukokuulle pistänyt minulle koko hammaskaluston tarkastuksen hammaslääkärin toimesta. Aiemmin olen jo saanut ajan hammashoitajalle, joka poistaa plakkia ja putsaa koko suuvärkkini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti