lauantai 3. elokuuta 2013

Mielenkiintoiset portaat.
DIEETTIPÄIVÄ II - 274
Lisäys eiliseen

Kun olin kirjoittanut eilisen blogini, niin kävin juomassa kupillisen teetä keittiössä. Kun tulin takaisin niin matkalla työpöytäni ääreen jokin revähti selässäni. Nyt vaan kävelen kumarassa ja toivon hartaasti, että olisin pitänyt itselläni terveyskeskuksen kainalosauvat. Niitä nyt tarvittaisiin. Jopa tiistan synttärivierailu tulee nyt kyseenalaistetuksi, sillä enhän pysty edes kunnolla kävelemään ja esim. sängystä nouseminen pn paremminkin sängystä alas pudottautumista ja sitten yritystä kohde rajua etukumaraa. Mutta, elämä ON!

Miksi läskiä kiusataan?

Nyt kuuluu kummia Uudesta-Seelannista. Siellä näet 130-kiloiselle kokille ei myönnetä enää työviisumia. Uuden-Seelannin viranomaiset ovat ilmoittaneet maassa vuosia asuneelle eteläafrikkalaiselle Albert Buitenhuisille, että tämä on liian lihava asumaan Uudessa-Seelannissa.

Maahanmuuttoviranomaisten mukaan kokkina työskennellyt Buitenhuis voisi aiheuttaa suuria kustannuksia Uuden-Seelannin terveydenhuoltojärjestelmälle, Stuff-uutissivusto kertoo.

Toukokuussa Buitenhuisille ja tämän vaimolle ilmoitettiin, ettei heille myönnetä enää työviisumia, koska 130-kiloisen Buitenhuisin terveydentila ei täytä vaatimuksia.

Pariskunta ihmettelee karkotuspäätöstä, koska heille on myönnetty joka vuosi työviisumi vuodesta 2007, jolloin he muuttivat Christchurchin kaupunkiin. Lisäksi Buitenhuis on laihduttanut 30 kiloa sen jälkeen, kun he muuttivat maahan.

 - "He eivät koskaan maininneet mitään Albertin painosta tai terveydentilasta, vaikka hän painoi aiemmin paljon enemmän", vaimo Marthie Buitenhuis sanoi Stuffille.

Uuden-Seelannin maahanmuuttoviraston tiedottajan mukaan Buitenhuisilta evättiin viisumi, koska on merkittävä riski, että tämä voi saada ylipainonsa vuoksi diabeteksen, sydänvaivoja, syöpiä, nivelsairauksia sekä muita sairauksia.

 - "On tärkeää, että siirtolaisten terveydentila on tarpeeksi hyvä, etteivät Uuden-Seelannin terveydenhuoltokulut kasva liikaa", tiedottaja sanoi.

 Miten tuo edelläkerrottu on edes mahdollista? Missä on tasa-arvo ja missä inhimillinen suvaitsevaisuus?

Onneksi minun ei koskaan tarvitse mennä kyseiseen maahan, en edes mene sinne unissanikaan. Onneksi nuo sydämen ongelmat estävät pitkät lennot, vaikka tukisukkia, sellaisia tiukkoja mittojeni mukaan tehtyjä - käytänkin.

Ongelmaksi taitaa muodostua nyt Tokio. Ystäväni setä Doctorus, muutti Moskovasta  juuri kuun vaihteessa uuteen virkapaikkaansa ja sinne pitäisi kait mennä - joskus. Venäjälle en suostunut matkustamaan, ja syyt ovat inhimilliset, sillä en hyväksy moista käytöstä, jota Venäjän valtio harrastaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti