sunnuntai 25. elokuuta 2013

Tarinmaan VPK:n talon naulakko ja kenkäteline.
DIEETTIPÄIVÄ II - 296

Fillari

Nuorineiti Norppa saa tiistaina hänelle uuden polkupyörän. Tietenkin käytetyn, sillä jos saatan lahjan antaa, niin pyrin säästämään luontoa ja omia varojani. Siksi ostin tuon tarvelahjan Huuto.netistä. Ja huomenna on ainoa mahdollisuus se noutamiseen Helsingin Lehtisaaresta. Kuinka hassusti se sattuukaan samaan aikaan kuin pitäisi kait olla ihan toisaalla. Eli taas jää väliin Hoikistamon vertaistukiryhmään osallistuminen.

Nyt kun tuli polkupyörästä puhe, niin tavoitteenani on aamulla tehdä joko ulkofillarilla jonkinmoinen lenkkin tai sitten polkea jokunen aika sisäfillarilla. Näin olen siis tulevan ilmaston armoilla, mutta tässäkin tapauksessa aamu on iltaa viisaampi.

Odotus

Innolla ja suurella mielihyvällä odotan syyskuun neljättä päivää, sillä silloin minulle on Keskussairaalamme varannut ajan ortopedin konsultaatioon. Kyse on tietenkin vasemman käden kahdesta ulkoisesta sormesta, jota ovat ensistä enemmän yhteistyöhaluttomia. Varsinkin tartuttaessani johonkin tekemiseen noo kaksi ovat vastentahoiset toimimaan. Eritoten kirjoittamisen suhteen ne yrittävät tehdä parhaansa asian epäonnistumiseksi.

Sitten on vielä odotettava säädetty aika, jotta saadaa aikaiseksi asian operatiivinen taso, eli pinne pitää poistaa ja vain veitsen avulla se onnistuu. En suinkaan ole peloissani, on sitä suurempiakin veitsenliikkeitä kestetty, mutta mitä pikemmin, niin sitä parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti