torstai 8. elokuuta 2013

Päivästä toiseen

Villa von Fersen Caprilla. Kuva terassilta.
DIEETTIPÄIVÄ II - 279


Peili

Niin se vain kävi, sain paremman kuin mielestäni oli aikaisempi. Mitä isompi niin sen parempi. Kyse on auton sivupeilistä. Kustannus olisi ollut 35 euroa, niin toineen kuin tavaroineenkin, vaan kun ei ollut tasarahaa, niin sysäsin kaverille 50 euroa ja totesin, että kun homma hoitui huvin, niin ei tarvitse rahasta takaisin antaa.

Olen enemmän kuin tyytyväinen uuteen peiliini. Ja se oli vieläpä halpa.

Yritystä

Eilen yritin sisäfillarilla ajamistakin. Tosin melkein yritykseksi se jäikin. Jo muutaman ensimmäisen minuutin aikana piti ottaa käyttöön astmalääkitykseni. Siitä en todellakaan pidä, minusta ne sivuoireet ovat liiallisia. Mutta minkäs teet, kun muuten ei taltu.

Sain ajettua puuskuttaen ja huohottaen vain 15 minuutin setin. Kuten jokainen voi hyvin kuvitella, niin ei tuloksetkaan olleet kovin ihmeellisiä. Kokonaisaika oli 28 minuuttia, siihen sisältyi jo suihkussa käyminenkin.

Suke, jonka perusteella koko mittaus tapahtuu oli korkeimmillaan 131 kertaa minuutissa ja alimmillaan 66 sykettä. Keskiarvoksi tuli 110 kertaa per minuutti. En olisi pystynyt enempään tai parempaa. Nytkin oli jo koko kapasiteettini käytössä. Kyllä vanha äijä on mennyt kevään ja kesän aika todella kehnoon kuntoon. Tästä kun pääsisi vielä jotenkin nousemaan?

Kaloreitakin kului melkoisen niukalti, sillä vain 365 kilokaloria tuli koko 28 minuutin fillaroinnin saaliiksi. Enemmänkin olisi voinut tulosta olla, yritystä oli, vaan tulokset jäivät ylen laihoiksi.

Tässä ja tänään

Pomon kanssa kävimme lääkärissä, aluksi meinasin myöhästyä, vaan oli lääkäri 50 minuuttia myöhässä. Lääkäri tiesi tilanteensa ja laskutti väin kovin mitättömän 30 euron käyntimaksun. No, todellisuudessa meillähän oli aikaa odotella ja vartoilla, vaikka aluksi meinasimmekin myöhästyä. 

Onnistuin tänään perusteellisen upeasti keittämään kananmunia. Pistin munat kiehumana runsaaseen veteen ja tulin lukemaan sängylleni. Jotenkin olin vain nukahtanut ja sen seurauksen vesi oli kiehunut loppuun kattilasta ja samalla munat olivat paistuneet. Käry oli mahtava ja siihen pomo oli havahtunut. Mennyt katsomaan mitä minä touhuun ja todennut, että äijä ei ole paikalla ja keitetyt kananmunat paistuvat. Niin vanhustenkerho tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti