torstai 12. heinäkuuta 2012

Dieettipäivä 272

Inarin porotilan työtupa järvimaisemineen ja aurinkopaneeleineen.
Ja tänään on harrastettu hyötyliikuntaa! Lähes koko iltapäivä ja suurin osa illastakin kuin moisen harrastuksen parissa. Eli ostin kirpparilta, mistäs muualta, veljentyttärelleni Nalle Puh -maton. Hän on suuri kyseisen satuhahmon fanittaja. Matto kuitenkin oli pesun tarpeessa. Siis otin pomon messiin, sillä eihän kukaan selviä mistään fyysisestä tekemisestä ilman työnjohtoa.

Menimme siis Parolaan ja ryhdyimme pesemään hankkimaani mattoa. Samalla ja sen jälkeen pesimme lähes kymmenen erilaista mattaa, joista suurimmat olivat noin 1.6 x 2,6 metrin suruisia. Onneksi joukossa muutaman ihan tavallinen räsymattokin. Siinä sitä vierähti kuutisen tuntia hyötyliikunnan parissa.

Muuta tekemistä päivään ei ole juuri mahtunut. Melkein unohtuivat Slankan nautinnon ja slankaaminen, mutta aamulla sitä saatoin harrastaa ja nyt iltasella. Olen oppinut jopa pitämään Cappuccinostakin, ja se jos mikä on ihme. Enhän ole kahvin ystävä saati en sitä edes nauti. Mutta mitä ei tekisi omien linjojensa tähden, siis sitä voi vaikka sortua kahviinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti