keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Flunssa, hoikistamo, Slanka ja fillari

Kuvassa sivistyskodin kirjasto, kuva lainattu Tillmanin luvan perästä.
TAPAAMINEN II - 10 ja DIEETTIPÄIVÄ II - 146

Flunssa

Nyt se sitten iski, ja iski ensimmäisen kerran koko tämän syksyn ja talven aikana. On vaan niin outoa kun ei ole moista kokenut - siis viimeisimpinä aikoina. Ennen toki olen ollut kait maailman flunssaherkin yksilä. Nyt on piikkikin, mutta tämä taitaa olla sitä ihan tuiki tavallista lajia, johon ei nuo rokotukset oikein auta. Tämä tietenkin estää liikkumisharrasteet, sillä sydäntähän ei saa liikaa rasittaa ja flunssan sairastaminen on siellä pumppausvälineelle jo ihan tarpeeksi raskas homma.

Hoikistamo

Tänään oli Hoikistamon vertaistapaaminen. Jotenkin puhe siirtyi sujuvasti kouluun ja oppimiseen sekä lasten oppimisvaikeuksiin, eritoten ns. lukihäiriöön. Mutta juuri tällainen keskustelua elämän alalta toiselle antaa syvyyttä ja laajuutta tapaamisiin. Se on sitä todellisen henkireiän olemassaoloa.

Fillari

Hain tänään minulle uuden, mutta edellisille omistajilleen tarpeettomaksi käyneen Tunturi kuntopyörän Mäntsälästä. En vaan voi sitä nyt kokeilla, sillä tuo flunssa...

Samalla matkalla Helsinkiin ja kaartaen Mäntsälän kautta takaisin, käytin myös MemoryBelt-sykevyöt Suunnon huollossa Vantaalla. Jos kaikissa huoltopisteissä olisi yhtä hieno palvelu ja asioinnin ihanuus, niin olisi todella miellyttävää viedä laite huoltoon. Se vaan toimii hienosti, tuo Suunnon Vantaan pääkonttorin ja tehtaan huoltopiste.

Tässä tämä päivän blogi, nyt kutsuu äijää peti ja lepo, joka toivottavasti parantaa tämän pienen ja kiusallisen pipin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti