torstai 14. maaliskuuta 2013

Slanka, Lumia, uimahalli ja kuntosali

Tämän talven tulppaanit keittiömme päydällä.
DIEETTIPÄIVÄ II - 140

Lumia

Nyt on vaan niin mielenkiintoisesti käynyt, että tuo nykyinen Lumia 800 on päättänyt ryhtyä itsenäiseksi toimijaksi. Se antaa äänen lävitse, suuntaan ja toiseen, jos sitä miellyttää ja silloin kun sitä itseään todella huvittaa. Sekä sisareni että veljeni ovat tänään päässeet lävitse ja on saatu puhua oikein kunnolla. Kuitenkin muita puheluita ei se ole suostunut toimittamaan. Uskomatonta!

Uusi ei ole vielä saapunut. Aamulla kyselin asiaa jo postista, sillä otaksuin sen eilen lähetetyksi. Tuli sen tyylinen tekstiviesti ja nettikin  moista kertoi, vaan ei ollut lähetetty. Oli näet sellainen Itellan sisäinen tapa kertoa, että lähetys on joskus lähdössä, vaan ei sitä kerrottu, että milloin tuo joskus oikein on. Tosin nettitieto ei nytkään kerro sen enempää koko asiasta.

Mielenkiintoista kuitenkin on se, että miten uskomattoman riippuvainen tämänmoinenkin tavallinen tallaaja on kännykästään. Ei minulle paljon soiteta, enkä minä soita kamalasti. Systerin kanssa pisimmät puhelut toimitetaan. Mutta tuntuu kuin alasti olisi, kun ei ole varmuutta kännykän sielunelämästä, eli suostuuko se vai eikö suostu, siis toimimaan.

Kuntoali ja uimahalli

Tulin noin vähän rohkea puoli tuntia sitten kuntosalilta ja uimahallista, jotka tässä kylässämme ovat yksi ja yhtenäinen harrastepaikka. Olen oikeastaan melkoisen pettynyt omiin laitteisiini. Kun näet hyvin tiedän, että Suunto Ambit ei toimi veden alla, niin siksi olen varustautunut myös uimisessa tapahtuvan sykkeen seurantaan. Tämän tähden omistan jopa kaksi Suunnon  MemoryBelt-sykevyötä. Toinen, se uudempi, ei suostunut edes pariutumaan  eli löytämään Ambitin tietokonetta. Sen vanhempi toki löysi ja siksi päätin koko ajan käyttää vain sitä, en lainkaan halunnut käyttää Suunon Dual-sykevyötä. Näin halusin saada sekä fillaroinnin, että uimisen samaan tiedostoon.

Vaan miten kävi? Suunto MemoryBelt ei vaan suostu purkamaan tietojaan Movescountiin, eli Suunnon järjestelmien tietopankkiin. Olen todella pettynyt. Eli kaikki laitteet taitavat reistailla ja se vie tällaiselta välineliikkujalta melkoisesti mielenkiintoa koko liikkumiseen. Eli tulevalla viikolla aion tehdä matkan Vantaalle Suunnin pääkonttorin huoltoon. Onneksi siellä on fiksua henkilökuntaa, joka osaa hommat.

Saaliikseni sain siis ajan 2 tuntia ja 27 minuuttia, meno ja tulo mukaan luettuna. Nyt kuitenkin kulutus olisi ollut 675 kilokaloria, joka on lähes fillaroinnin tulosta vastaava, eli uimisen tulos on jäänyt lähes tyystin sivuun koko laskennasta. Kuitenkin uin tänään 1,5 kilometriä, eli käytin aikaa siihen kokonaisen tunnin, noin melko tarkalleen. Eli vauhti oli tasaista kilometri aj 40 minuuttia. Se on todella minulle tyypillinen aika. Keskisyke oli 94, mutta näihin lukuihin ei nyt ole luottamista, sillä ne ovat enemmän kuin epävarmoja.

Slanka

Huomenna on kiireinen päivä, ainakin näennäisesti. Kaikesta huolimatta lähdemme Etelä-Pohjanmaalle. Matkan piti peruuntua, mutta se nyt kuitenkin realisoituu. Sitä ennen kuitenkin pitää vierailla paikallisen terveysaseman superhoitajan luona ja tietenkin kysymässä postista, josko uusi Lumiani olisi sinne saapunut.

Mielenkiintoista muutakin on matkassa. Vien  veljeni vaimolle kuntopyörän, sillä se on nykyisin liian pehmeä minulle. Ei anna tarvittavaa vastustusta. Lisäksi perheen lapsille vien sen tänään Lahdesta hakemani lasten kuntopyörän, joka oli blogini kuvituksena muutama päivä sitten. Mielenkiintoista on kuitenkin tietää  miten veljen vaimon on Slankan nettikaupasta ostamiinsa tuotteisiin suhtautunut. Hän ei tietenkään voi osallistua Hoikistamon vertaitukiryhmään ja sen on varmasti suuri vahinko myös hänelle.

Tärkeinto on kuitenkin slankaaminen ja jonkinmoinen liikunta. Minulla homma menee väkisinkin välineurheilun puolelle, mutta se sallittakoon tällaiselle vanhalle äijälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti