lauantai 8. joulukuuta 2012

Dieettipäivä II – 057

Flyygelin ja kirjahyllyn yhdistelmä!
Nyt olen vaan niin perusteellisen kiukkuinen. Avasin tämä blogini sivuston Internet Explore –selainella. Vaan saatoin tulla perusteellisesti huijatuksi. Tuli esiin ponnahdusikkuna, joka esitteli olevansa blogspotin käyttäjätutkimus. Tietenkin yleiskohteliaana miehenä vastasin perustietoja mies ja montako videota katselen viikossa. Ihan ok. kysymyksiä sinänsä. Mutta sitten ruutu pimeni ja kaikki oli vain mustaa.

Kuitenkin menemällä sivua alaspäin tuli erittäin sekava teksti, joka tiedotti, että voi perus lähettämällä tekstiviestin tekstiviesti numeroon X. Olin jo lähettämässä, kunnes peruutusviesti kunnes päätin ottaa selville pienessä präntissä mainitun sivuston. Sieltä ei mitään sivustoa löytynyt, mutta eräs huijauksen kohteeksi joutunut oli kirjoittanut seikkaperäisen selostuksen asiasta – siis tuosta törkeästä huijauksesta.
Onneksi en ollut lähettänyt peruutusta tai antanut mitään muutakaan numeroani, sillä silloin olisi minulle lähetetty ainakin 35 tai eräiden kannanottojen mukaan jopa muutaman sadan euron edestä tavallaan tyhjää. Onneksi meni uteliaana katsomaan mitä asiasta on kirjoitettu. Koko tarina on kerrottu blogissa: http://www.todellisuudenomistaja.net/daprime-oy-huijaus/ ja siinä on jotain keskusteluakin.

Olin ilmeisesti onnekas, sillä heillä ei ole kännykkäni numeroa. Joskus ehkä onni potkaisee jopa tällaista vanha ja vammaistakin äijänkörilästä, jolla muuten menee aina ja kaikki ihan pieleen.
Eli mitä tästä opimme? Älkää koskaan tai missään yhteydessä vastatko, ja kertokaa muillekin etteivät vastaa, mihinkään kyselyyn, jossa ensin tiedustetaan sukupuolta ja sitten videoiden katselua viikossa. Kyseessä on puhdas huijaus. Missään vaiheessa ei kannata lähettää mitään puhelinnumeroa ei vaikka se avulla muka saisi peruttua liittymisen. Juuri sitä he haluavat, sillä teksti on riittävän sekava ja helposti sitoutuu melkoisiin maksuihin. Ja kaikki tämä vielä kun olin valmis vastaamaan blogspotin tiedusteluun. Ai niin, siinä kait luvattiin palkinnoksi jotain applen krääsää, joka ei minua todellakaan kiinnosta.
Muu päivä on kulunut kohtuullisen terveenä ja toipuneena viikon takaisesta matkasta. Se nyt oli vaan ihan liioiteltua ponnistusta, onneksi setä Rekkakuski oli kaverinani.
Toisaalta päivä on sujunut lastenhoidossa, sillä veljenpoikani 4-vuotias pikkuneiti ja 2-vuotias nuoriherra olivat tällä tänään muutaman tunnin hoidettavinamme. Kanaa söimme ja tiukasti leikimme. Vaan taas sekoilin koneen kanssa, sillä piti lahata jokin kiukkuiset linnut -peli, vaan en siinä onnistunut. Kuulemma isä osaa noi homma paremmin ja olen varmaan liian vanha oppimaan uusia asioita. Lasten ja imeväisten suusta kuullaan ne suurimmat totuudet, jotka ovat usein karvasta kalkkia.
Oli sinänsä positiivistäkin, sillä Oscarilla on kiva vatsa aja sillä on kiva pomppia, vaikka hän kieltääkin moisen hyvin helposti. Isällä ei moista vatsaa kuulemma ole! Kyllä Oscarikin siitä yrittää epätoivoisesti päästä eroon, ja yrittää slankata ja käyttää Hoikistamon ryhmätukea hyväkseen enemmän kuin paljon.  Vaan nyt mättää jossain ja jokin. Siitä pitää ottaa selvää, sanoi se nuori neiti, ja ihan viisaita haasteli. 

HUOM!!!!!

ps. Se tuli taas ja se oli nimeltään BLOG SYRVEY ja otsikkona oli ONNEKSI OLKOON! Ja sinisellä on ALOITA NYT > –teksti!!!
Eli vältä kaikkea tuon kaltaista kyselyä, tekstistä puutuvat ä, ö ja å kirjaimet….            

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti