tiistai 18. joulukuuta 2012

Dieettipäivä II – 066

 
Fenice -teatteri Venetsiassa, Viscontin elokuvasta Senso.
Nyt taas oli tyypillistä Oscaria, siis ihan sellaista perusjunttia kohellusta. Sovimme mennen viikon tapaamisessa, että tiistaina, siis tänään, pidetään seuraava Hoikistamon tapaaminen. En tietenkään katsele Naamakirjaa, kun en ole innostunut sen käytöstä.

Menin tietenkin tuttuun aikaan ja paikaan – siis tänään! Vaan olivat odottaneet minua jo kello 16:00 tulevaksi, minähän en siis silloin mennyt tai tullut. Onnekseni Anne tuli postilla vastaan ja kertoi nopeasti, että olivat menossa koulun pikkujouluun. Minulle vanhana lehtorina on syys aina pätevä kun on kysymys lasten asioista. Eli uusi aika on sovittu, sillä tarvitsen tietenkin Slankan vanilja smoothia, ja vähintään kahden viikon annoksen. Onneksi vielä on jäljellä tavaraa ainakin viikoksi.

Tänään on siis lähetetty eilen valmistetut ruoat Leville sekä korpeen että keskustaan. Sisareni halusi kaalilaatikkoa à la Pomo ja samoin ehdottoman gluteenittomasta jauhosta ja perunamuusista tehtyjä rieskan tyylisiä pieni leipiä. Niitä lähetettiin linja-autolla kokonainen kylmälaukullinen tiiviisti pakattuna. Pääsehän ainakin Joulun ylitse tehdessään päivystystä.

Tietenkin olin avittamassa täti Kirjailijaa, sillä hän on melko huonohkossa hapessa, vaan jaksaa aina vaan olla todella pirteä ja kaikkein tärkein on tallella, sillä hänen päänsä pelaa erinomaisesti. Ongelmana oli 12 kirjaa, jotka eivät kestäneet minkäänlaista taivutusta, vaan lehdet irtoilivat. Yksi teos oli lisäksi kolhittu jossain vaiheessa yläreunastaan todella pahasti. Kaikki kuitenkin järjestyi helposti, sillä kirjat painanut Books on Demand, joka on todella tehokas ja hyvää palvelua suomalaisille suova saksalainen yhtiö, ilmoitti lähes suorana tietona, että mahdollisimman pikaisesti he korvaavat rikkoutuneet teokset. Kun samaa palvelua saisi suomalaisiltakin painotaloilta, niin tyytyväisyyteni olisi todella suuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti