perjantai 21. joulukuuta 2012

Dieettipäivä II - 069

Måns Scherfbeck par Helene Scherfbeck.

Maailma jatkaa menoaan ja todennäköisesti maailmanloppu ei vieläkään tullut. Tosin varmaan sitä ei voi sanoa, sillä puoliyö ei ole vielä täällä Suomessakaan koittanut, eli vuorokausi ei ole päättynyt. Ja tuolla vuorokausivyöhykkeellä, eli missä päivä loppuu ja toinen oikeastaan alkaa. Muistaakseni se päättyy siellä joskus reilun 12 tunnin kuluttua. Elia ei tässä hätiä mitiä.

Lehdistö ja sen tiedot ovat todella ihmeellisiä. Uuden Suomen nettisivustolta olemme saaneet lukea mm. seuraavan lihavuuteen liittyvän mielenkiintoisen tekstin:

"Uuden tutkimuksen mukaan ylipainoisuus voi johtua bakteeri-infektiosta se sijaa, että kyse olisi liiasta syömisestä tai liikunnan puutteesta, kertovat Financial Times ja Daily Mail.

Tutkimus tehtiin Shanghailaisessa Jiaotongin yliopistossa.

Tutkijat selvittivät asiaa hiirillä, joille syötettiin runsasta ravintoa ja niitä estettiin liikkumasta. Silti hiiret pysyivät hoikkina. Kun osalle hiiristä annettiin enterobakteeria, ne lihoivat nopeasti.

Tiedemiesten mukaan koe osoittaa, että bakteeri voi edistää ylipainoa ihmisillä.

Enterobakteerit elävät ohmisten ja eläinten suolistossa, järvivesissä, maaperässä ja luonnonvesissä aiheuttaen suolistotauteja."

Miten mielenkiintoista, minä olen läski vain siksi, että minussa jyllää joku bakteeri! Miksi siihen ei ole pientä parantavaa pilleriä? Miksi minun pitää olla vain läski ja kanta läskejäni? Vaikka niitä Slankalla slankaamalla yritän kovasti karistaakin? Ne ovat silti vielä olemassa, ja niitä on toki ollut vielä paljon enemmän aiemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti