sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Dieettipäivä II - 078

Ajankohtaista, varsinainen joulu on jo ohitse!
Tänään on koko päivä tärveltynyt uuden sykemittarin opiskeluun. Ohjekirjassakin on yli 100 visua, eli se on monipuolinen ja moniselitteinen - ainakin minulle. En olisi oikein edes uskonut millaisen laitteen hankin.

Ensinnäkin siinä on kompassi ja navigaattori eli gps-laite. Se suunnistaa minut kotiin tai paikkaan, josta olen lähtenyt liikkeelle tai ihan sellaiseen toiseen paikkaan, johon haluan mennä. Siis laitteen avulla ei voi eksyä ei ainakaan kävellen, juosten tai pyöräillen. Autolla ajamisesta en tosin tiedä! Kompassi on kolmiulotteinen, eli en voi edes kuvitella, enhän ole vielä kokeillut vaan opetellut, miltä tuollainen 3D-kampassi näyttää.

Lisäksi se ilmoittaa korkeuden, ilmanpaineen ja lämpötilan sekä niiden vaihtelut. Tietenkin nousemisen ja laskeutumisen nopeudet näkee näytöstä. Kun vielä yleensä käytän harjoitellessa ja urheillessa sykevyötä, niin se lisää informaation määrää.

Sykevyön avulla saan tietää tosiaikaisen sykkeeni, keskisykkeeni ja se piirtää tuon kaiken jo heti omalle näytölleen. Lisäksi se kertoo käyttämäni reitin, sen miten nopeasti kuljen ja liikun ja kaiken lisäksi vielä menen, eli piirtää tarkan kartan täsmällisesti juuri alueesta, jolla liikun.

Tietenkin se ilmoittaa tietokeneella purkamisen jälkeen valtavan määrän kuntooni liittyviä parametrejä, kehitystä tai taantumista kuin myös erilaisia muita arvoa. En edes ymmärrä niistä puoliakaan. Pitää vaan opetella, jos vaikka jonain päivän sitten ymmärtäisin mitä merkitystä tuolla kaikella laitteen antamalla tietomäärällä oikein on!

Valitettavasti se ei vaan saa pelkällä olemassaolollaan minun liikakilojani katoamaan, ei niin mitään. Pitää ainakin itse rehkiä mahdollisimman paljon tai ainakin terveyden sallimissa puitteissa. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on slankaaminen Slanka-tuotteilla. Niistä suosiossani on etenkin vaniljan makuinen pirtelö, jota kaikki kokeilleet, myös ne laiheliini, ovat ylistäneen.

Anne kertoi myös puuron tulevan Slankan valikoimiin ihan alkuvuodesta. Sitä odotan suurella innolla ja mielihyvää tuntien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti