perjantai 14. joulukuuta 2012

Dieettipäivä II . 062

Suunto Ambit rannetietokone.
Läpi tuulen, tuiskun, lumisateen ja huonon näkyvyyden kävi tänään matkani Pohjanmaalle, tai sen eteläiseen osaani. Varsinkin Tampereen seuduilla oli todella kehnot ajokelit, jos siellä kohta meidän menomme jälkeen tapahtui vakava kuolonkolari. Se on aina todella valitettavaa kun nuoret ihmiset menehtyvä turhaan ja vain jonkun ajovirheen tähden!

Kävimme tietenkin Keskisellä, tarkemmin sanottuna Keskisen kellossa. Siellä on näet meneillään tajous, johon aion tarttua, Eli myyvät Suunnon Ambit rannetietokonetta noin sadan euron alennuksella tehtaan suositushintaan verrattuna. Se on aika paljon se, ja tekee tuon tarjouksen houkuttelevaksi. 

Perille toki päästiin kun olin riittävästi kuolannut tarjousta. Pitää ryhtyä vakavasti pohtimaan projektin rahoitusta.Ehkä muun aiemmat laitteeni, se eheän t6 -rannetietokoneen ja toisen MenoryBelti sykemittarini, sen joka on aivan käyttämätön? Ajatus tuntuu järkevältä ja toteuttamiskelpoiselta.

Mutta silti Slankalla slankaaminen on keskeistä. Onhan veriarvoni melkein alimmat mahdolliset, ei pitää ehkä syödä jonkinlaisen verran vihreitäkin vihanneksia,jotta arvo lähtisi nousemaan. Sillä vihreiden vihannesten K-vitamiini lisää veren ohuutta ja se on minulle vain hyväksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti