lauantai 9. kesäkuuta 2012

Dieettipäivä 239

Tänään on koko päivä omistettu ystävyydelle. Harvoin kun tavataan, niin kertyy paljon kerrottavaa ja maailman parannus on aina ja ikuisesti kaikkien keskustelujemme äiti.  Niin tapahtui nytkin kun setä IFM tuli pistäytymään. Onneksi hän ehti viipyä pidempään kuin uskalsin edes toivoa.

Tietenkin kommentit hoikistuneesta minästäni oli ylitsevuotavan runsaat. Tosin jaoin kiitokset koko Hoikistamon ryhmälle ja tietenkin erityismaininnan kehuissani sai teamleader Anne. Hän on se hyvin ansainnut.

Paraniko maailman keskustelumme tuloksista? Tietenkin se teki niin, sillä jos edes kahksi ihmistä ymmärtää paremmin toisiaan ja entistä paremmin vielä mitä maailmassa tapahtuu, niin kyllä siinä maailma paranee. En lähtenyt edes fillaroimaan, sillä saunomista edeltävät hetket omisti kaverilleni, jonka saunavierailusta sain nauttia, ja maailman parantamisesta saunomisenkin aikana. Usein hurjassa menneisyydessäni olemme tehneet pitkiä pyöräilymatkoja pääkaupunkiseudulla, joka usein päättyivät Vuosaarelaiseen luksushuvilan saunaan. Siis ei,  suurelle yleisölle avoimeen, vaan suljetun yrityssisäpiirin tiloissa.

Mutta jos kerran maailma parani, niin minäkin sain voimaa jatkaa projektiani Hoikistamon riveissä. Slankaamalla Slankan tuotteilla. Ja niin jälleen maailma paranee kun edes yksi yksilä 7 miljardista saa painoaan vähäisemmäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti