tiistai 26. kesäkuuta 2012

Tapaaminen 32 ja dieettipäivä 256

Onneksi lähdin eilen tulemaan Hoikistamoon täksi illaksi. Se oli vaan niin oleellisen tärkeätä juuri minulle itselleni. Epäsäännöllinen ateriointi ja runsas autossa istuminen ja sen seurauksena nesteen kertyminen kehoon osoittivat kuitenkin, että olen läskistynyt uudelleen noin jonkin verran yli kilon. Tässä nyt nautiskelen survotulla puolukalla terästettyä Slanka vanilijaa ja pohdin elämää suurempia kysymyksiä, jotka liittyvät itseeni. Tuo terästetty Slanka on todella hyvää, mutta niin on elämänikin. Siksi pitää terästäytyä kesäksi ja katsoa miten seuraavassa tapaamisessani minäni oikein makaa ja millaisessa asennossa.

Mutta on minulla tietenkin myös ihan oikeata kerrottavaa ennen kuin jään pienelle lomalle, joka jatkuu aina heinäkuun 17. päivään saakka. Siis ei blogia, mutta päiviä lasken.

Alajärven Halpahallissa tuli eteeni mielenkiintoinen uutuus, jota on ole vielä muualla tavannut. Se on mehutiiviste FUN LIGHT GREEN, joka on maustettu stevian-makeutustuotteella. Siis kyseessä on luonnollinen maku, joka on todellakin parempi kuin perinteikkäällä aspartaamilla maustettu Fun light. On todella hienoa, että meidät läskinlähdettäjätkin huomioidaan uusien tuoteinnovaatioiden taholta.

Miksi en ole moista tuotetta löytänyt muista myymälöistä. Ehkä en ole osannut etsiä tai sitten olen vaan toivoton tapaus. Kuten todisti osaamattomuuteni Naamakirjassakin. Lopetin tänään tilini, sillä en ole oppinut sitä käyttämään ja muuta ovat vaan niin paljon parempia hommassa kuin minä. En vaan oppinyt sen hienouksia. Tai sitten minulta puuttui halua osata hommat kunnolla.

Nyt siis pitää keskittyä tulevaan luentoon elokuun 12. päivänä ja katsoa miten tiedettä tehdään ja yrittää itse samaa. Siis ainakin joten kuten onnistuen tai sitten ei. Setä Lisenssiaatti on kovalla vaudilla kirjoittanut tieteellistä artikkelia noin 30 sivua ja aiheena on oppilasarvostelu ammattikorkeakouluissa. Toimiihan hän itse juuri tuollaisessa opettajan tehtävässä eräässä mamme ammattikorkeakoulussa. Mutta tämä kaveri onkin nuori, fiksu, älykäs ja todella tehokas. Minä itse en yllä mihinkään noista kriteereistä, tai ne eivät osu kohdalleen minässäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti