tiistai 19. kesäkuuta 2012

Dieettipäivä 249

Galleria Vittorio Emaunel II Milanossa.
Päivä on kulunut eilisestä sekasorrosta toipumiseen. Siis matkan itsensä rasitukset tietty, mutta myös koko päivän tekemiset ja macrotalouden asioiden hoitaminen oli kova homma. Kun kaiken lisäksi päivä oli infernaalisen kuuma aina Tampereelle saakka, niin oli toipuminenkin vaativaa.

Jaksoin tosin lähteä uimaan, sillä pyöräily ei kovin innostanut, sillä rapa roiskuu lokasuojattomasta pyörästäni vaan niin perusteellisesti. Eli en viitsinyt sotkea itseäni ja varusteitani. Tyydyin siis uimiseen. Tosin melkoisen ajan jälkeen otin vain kevyen veryttelyn ja matkaa kertyi tasan kilometri. Surukseni ja suureksi suuttumuksekseni on tunnustettava, että MemoryMelt petti jälleen. Se ei rekisteröinyt suoritustani, ei siis jättänyt mitään jälkeä. Kyllä se tietenkin otti yhteyden tietokoneeseen, vaan ei jättänyt sinne pienintäkään raapaisua. Olen syvästi pettynyt itseeni ja tuohon rakkineeseen.

Tietenkin otin aikaa ja sitä meni 42 minuuttia tuohon kilometrin matkaan. Kuipion poikien avulla laskin tehonkin. Kaloreita olisin kuluttanut vain 350 sillä varmaankin moinen uiskentelu on vain kuntoilua ja rauhallista kin laadultaan? MET-minuutteja siitä olisi keräytynyt 168.

Seuraavan kerran Helsinkiin mennessäni vierailen jälleen Suunnon huollossa ja ehdotan rakkineen vaihtoa, sillä eihän tuota toimimatonta kukaan voi edes käyttää.

Mielenkiinnolla seurasin tänään eduskunnan persujen äänestystä Halla-Ahon seuraajasta. Ensiksi olin pettynyt, että eteläpohjalainen ns. ei kovin läheinen sukulainen ollut uskaltanut esittää itseään tuohon tehtävään. Toiseksi koin mielihyvää, että Halla-Ahon seuraajakseen nimittämä henkilö ei saanut ko. tehtävää. Paikalle valittiin nainen ja hyvä niin. Onhan valiokunnan tärkein työllistäjä juuri sisäasianministeriä ja sitäkin johtaa nainen. Ehkä heillä on mahdollisuus hyvää yhteistyöhän, tai sitten ei.

Mutta olen pähkäillyt ja pohdiskellut eteläpohjalaisen tavan tuomista tänne meillekin. Veljeni perheeseen oli vastikään hankittu Salad Chef salaatin tekemiseen tarkoitettu leikkuri. Tosin sitä ei osattu tja minä tyylikkäästi esittelin sen mahdollisuuksia. Se oli mielenkiintoinen ja tehokas laite, Tosin sen maksaa Suomessa yli 80 euroa plus postimaksut eli taitaa mennä yli satasen. kansainvälisilta markkinoilta sen saa hankituksi esim. alla 30 dollarin hinnalla, ja tietenkin postikulut. Pitää pohdiskelle asiaa, sillä minä melkein haluan moisen laitteen. Oli se siksi näppärä, että iso astiallinen salaattia tuli hetkessä valmiiksi. Kun salaatin syöminen, siis mahdollisimman vähän vihreää väriä sisältävän salaatin, yhdistää Hoikistamon Slanka-projektiin, niin eikös meikäkin ala pudottamaan uudelleen painoansa.

Muuten tänään sain kokomusta verkkaripuvun päälleni ensimmäistä kertaa, ja sen on ollut ostettuna jo useita vuosia. Nyt on siis tapahtunut jotain jo vuosia sitten toivottua ja uumoiltua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti