perjantai 22. kesäkuuta 2012

Dieettipäivä 252


Elämä jatkuu, vaan en taida ryhytä täääll' suuremmin harrastamaan mitään fyysistä toimintaa. Tänään olen asentanut yrityksen uutta tietokonetta, johon toimme eilisen matkan tuliaisina Keskiseltä ostetun 27 tuuman näytön. Ei siellä kaupassa ollut edes isompaa näyttöä. Mutta kokonaisuuden valimistuminen on vielä kesken. Täytyy muistaa, että laite tulee yrityskäyttöön ja siten vaatii enemmän kuin jokin pelaamiseen tai kotitekemisiin hankittu laitteisto. Jo kahden tulostimen yhtaikainen toiminta on sekin melkoinen haaste.

Päivä on ollut kuin morsian, siis tietenkin heinämorsio kuten täti Ope tulee olemaan. Itse uskon vahvasti hänen onnistumiseensa. Onhan hän saanut miehenkin, niin toki saa ihan mitä muuta tahansa. Ei voi olla mitään todellista estettä kaiken saavuttamiselle. Aurinko on paistanut eteläpohjailseen maisemaan täydeltä terältään. Se ei ole säteitään säästellyt. Minä kuitenkin kävin ostamassa veitsiä, joilla saan vihannekset ja muut salaatin ainekset pienemmiksi. Puntareita on toki ostanut vaikka nekin ovat veitsien ohella tyypillisiä täkäläisiä toimintavälineitä.

Mutta uutta/käytettyä polkupyörää katsellessani, siis katselun kohteena on tietty Huutonet, olen päätynyt 28 tuuman renkailla varustettuun hybridipyörään. Tavallinen todella ohutrenkainen maantiepyörä on ihan liian hentoisen vieläkin kohtuullisen runsaalle minälleni. Aiemmin maastopöyrä oli välttämätön, sillä sen rakenne kesti hiven isommankin äijän minuuden. Mutta näiden kahden välimuoto lienee seuraava valintani. Tietenkn yritän hankkia mahdollisimman hyvän ja mahdollisimman edusllisesti.

Mutta nyt joudun lopuksi iltaa toimimaan autonkuljettajana, kun en ole oppinut käyttämään mitään miestä väkevämpää, en edes kahvia. Sitävastoin osaan slankata ja käytää hyvin  Slanka-tuotteita. Keskeisin syy on niiden muita parempi maku, joka vie kielen mennessään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti