maanantai 18. kesäkuuta 2012

Dieettipäivä 248


Ei Alajärvellä ollut moisesta tietoakaan!
Terveisiä Pohjanmaalta eli Alajärveltä. Piti ehtimäni Hoikistamon tapaamiseen, mutta se vain jäi valitettavasti pitämiseksi ja yrittämiseksi. Ensinnäkin microtalouden asiat pidättelivät pidempään kuin oli alunperin ajateltu. Toisekseen päivä oli alueella niin lämmin, että terveyteni ei sallinut lähtö ennen illansuuta. Olinhan jo lauantaina melkein pudonnut taloustikkailta kun korjasin kaapin ovea. Vaikea ja toisaalta minulta kielletty työasento teki tepposensa. Sain itseni onneksi rähmälläni ennen lyhyen tajuttomuustilan kokemista. Se oli lyhyt toki, mutta jos olisin onnistunut rojahtamaan asuntomme eteisen lattialle, niin mikä olisi ollut lopputulos?

Näin haluni ja toiveeni erkanivat suuresti todellisuudesta. Kun lisäksi piti ulkoiluttaman itseäni noin puolen tunnin välein piristävällä kävelyllä ja poissa auton istuimelta, niin aikaa kulu paljon aiottua runsaammin. Mutta tärkeintä kuitenkin oli lopputulos, pääsin hengissä kotiin ja jopa suht koht terveenäkin. No, mitä nyt tavanomaista kremppaa on todettu.

Olen todella pahoillani, että en edes päässyt jostain syystä edes tekstaamaan Annelle osallistumattomuuttani. Tekstarit eivät lähteneet. Tosin yritin vain kahdesti. Olisi ollut  hienoa osallistua tänään Hoikistamon tapaamiseen, ne ovat aina olleet minulle merkittäviä tapahtumia. Ja varmaa tulevat aina olemaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti