maanantai 4. kesäkuuta 2012

Tapaaminen 30 ja dieetinpäivä 234

Inarin porotilan korsu, siis eräänlainen asuttava aitta.
Edellinen tapaaminen on ollut jo tuolla muinaisessa menneisyydessä eli 14. toukokuuta. Nyt opetettiin uudelleen läskeistä mittaa. Onneksi oli vain kilo lisääntynyt eli mittari värähti kohtaan 119,5. Kuitenkin moinen on pieni tappio, mutta tuhkasta ne nousevat Fenix-linnutkin, miksi en siiten minä pieni ja poloinen äijänkeppana.

Teambuilderini Anne otti vaa’asta myös muita lukemia. Viskeraalisen rasvan määrä on nykyisellään 19,00 eli muistaakseni se on ensimmäistä kertaa painunut alle 20 rajan. En ainakaan tähän touhuun löytänyt edellisen kerran lukemia, mutta muistan aloittaneeni jostain luvun 27 tasosta.
Painoindeksi oli 34,8 eli vielä on tällä taloudellisen sykkeen moottorilla melkoisesti ylipainoa. Onhan suositus painoindeksistä lukujen 18,5 – 24,9 välillä. Näin laskien minulla on itsessäni vielä 34 ylimääräistä kiloa. Eli sama moinen massa on lähdetettävänä kuin on jo lähtenytkin.
Rasvaprosentiksi mittari ilmoitti 28,5 ja luuston osuudeksi 31,3 prosenttia. Tohtori.fi –sivuston mukaan oma rasvaprosentti sijoittuu, ikääntyneiden herrojen ryhmässä siis, luokkaan korkea-rasvaprosentti, jonka arvot ovat 25,0 – 29,9 prosenttia. Normaaliin on siis vielä melkoisesti matkaa. Mutta en ole enää onneksi luokassa erittäin korkea rasvaprosentti. Kuitenkin lihasten osuus painosta pitäisi aikuisilla miehillä olla keskimäärin 40 prosenttia. Minulla se jää jopa reilusi moisen luvun alapuolelle. Jaa myös naisten suosituksen 35 prosenttia, alapuolelle ja selvästi.
Sama mittari osoitti myös lepoaineenvaihduntani kaloritarpeeksi 2179 kilokaloria. Kuitenkin professorin lausunto sykkeeni taloudellisuudesta puhuu huomattavasti vähäisemmän kalorimäärän puolesta. Ehkä pitäisi selviytyä lähes moisesta kalorimäärästä. Jos lepopulssikin on 32-33, niin normaalilla ihmisellä se on varmaan jotain 60 sykkeen paikkeilla. Eli taloudellisen sykkeen ihmisenä minun pitäisi saada korkeintaan puolet tavallisen ihmisen määrästä.
Tänään päätimme, aivan vapaaehtoisesi ja ilman johdatteluja pistää pystyy pienen kilpailun. Palkinnoista emme vielä päättäneet mitään muuta kun, että ne ovat tapauskohtaiset. Eli täti Ope, täti kuoro ja minä katsomme miten 2.7.2012 vaakamme käyttäytyy. Pitäisi saada täti Ope heinämorsiameksi ja siihen timmiin kuntoon, että ei pyörry alttarilla. Tavoitteena on 8 – 10 kiloa. Siinä sitä on Oscarille yrittämistä, että menisi 110 kilon raja rikki. Pois mielestä kaikki muu kuin terveellinen mussuttelu. Ei siis mitenkään runsaasti hedelmiä, vain ei vihreitä vihanneksia ja ja tietenkin slankaamista Slanka-tuotteilla. Siinä sitä menee kesäkuu todella mukavasti ja näin voimme saattaa täti Open kohden suurta päiväänsä kauniina ja hehkeänä heinämorsiona.
Mutta haaste on otettu vastaan! No, oikeastaan olin itse haastetta esittämässä ryhmän muille jäsenille. Tunnenhan itseni ja pieni kilpaileminen saa varmaan ihmeitä aikaiseksi, niin ainakin haluan toivon ja siihen kaikin keinoin pyrin. Siis kaikin rehellisin keinoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti