torstai 21. kesäkuuta 2012

Dieettipäivä 251


Rehakan kaunista hämäläismaisemaaa. Kuva Rehakan kyläyhdistyksen sivuilta.

Päivä on sujunut pääsääntöisesti tekemällä matkaa pohjanmaalle. Eli Alajärvellä ollaan. Joten blogian päivitys voi hivenen horjahdella tai joku päivä jäädä jopa väliin. Mutta nyt vielä on yritystä.

Kuitenkin ehdin aamupäivällä käydä verikokeessa,tietenkin kyse oli Marevan-lääkitykseni tehokkuudesta mahdollisia aivo- tai sydänongelmien välttämiseksi. Arvot tulivat iltapäivällä kesken matkanteon ja ne olivat toivotun laiset. Eli seuraava tarkistusmittaus on kahden viikon kuluttua.

Yritän kuitenkin päästä tiistain Hoikistamoon, sillä yksinkertaisesti tarvitsen ryhmäterapiaa. Se on elämässä vaan yksinkertaisesti oleellista ja tärkeätä.
Tänään Ilta-Sanomatlainasi Valittujen paljonen amerikkalaisen julkaisun juttua laihduttamisesta. Laihdutus ei välttämättä ole vaikeaa, mikäli tietää oikeat keinot siihen.

Aamupäivän aikana ehdin vielä tehdä pyöräilylenkinkin. Ja todella hyvin meni lenkki koti- Rehakka – Tuulensuu – Hakoinen – Linnatuuli – Tervakoskentie – koti. Rehakan tie aina Tuulensuuhun asti oli todellista tappokuntoista polkua. Ihmeellisesti siitä kuitenkin selvisin. Samaan aikaa kuitenkin olipohjoinen vastatuuli,joka pani niin maan mahdottomasti vastaan yritystäni mennä eteenpäin.
Matkaa kertyi yhteensä 22,13 kilometriä ja aikaa kului 1 tunti ja 18 minuuttia. Eli matkan tekeminen joutui 19 kilometrin tuntinopeudella. Suunto 6Td antoi kulutukseksi 892 kilokaloria. Matka oli pidempi kuin aiemmat pyörälenkkini, elien kuitenkaan taidakovin helposti lähteä tuolle lenkillä, se oli vaan niin perusteellisen huonokuntoinen tie.

Syke toimi mielestäni myös mainiosti. Enimmillään se iski 159 kertaa minuutissa, joka sekin on ennätyksllistä. Minimissään syke oli 71 kertaa minuutissa ja se antaa keskiarvoksi 112 sykettä per minuutti. Sekin on lenkkien ennätykseni. Voinko olla muuta kuin tyytyväinen. Lenkin harjoitusvaikutus oli 3,8 eli kehittävä. Jos ja kun katsotaan graafista esitystä, niin kevyesti ajettua lenkkiä oli 2,10 minuuttia, kohtuullisesti meni 5,2 minuuttia, reippaasti ajoin 56,4 minuuttia, kovaa meni 9,4 minuuttia ja erittäin kovaa 4,10 minuuttia. Tuo reippaan ajamisen suuri osuus on todella mieleeni.
Matalin piste lenkin aikana oli 44 metriä ja korkein 88 metriä. Eli matalimman ja korkeimman välillä on eroa 40 metriä. Olen edelleenkin tyytyväinen omaan vanhaan minääni ja tietysti apuna tyytyväisyyteen on ollut Hoikistamin teamleader Anne, tukiryhmä ja tietenkin slankaaminen Slanka-tuotteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti