keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Dieettipäivä 250


Nyt alan toipumaan Alajärven vierailusta, mutta perjantaina pitää lähteä uudestaan matkaan, eli viettämään Mittumaaria ja hoitamaan edelleenkin perheen microtalouden asioita. Siellä vierähtää siis muutama seuraava päivä. En vielä tiedä kuinka monta, mutta toivon koko ajaksi kohtuullisen viileätä säätä, sillä silloin on helpompi meikäläisen olla ja elää.

Tänäpänä ei ole ollut merkittävää tapahtumaa. Vierailimme Pomon kanssa silmälääkärissä. Todettiin vasemmassa silmässä kohtalainen kaihi. Tosin ei vielä oikeuta edes keskussairaalan jonoon (6 kuukautta), mutta sanoin lääkärille, kuka on paras Hämeessä, niin sille yksityisesti ja pian, että saadaan Pomon silmä kuntoon. Pisti kaveri töpinäksi ja ehkä hyvinkin pian tulee kutsu toimenpiteisiin. Lapin noitamuori oli samaa mieltä kanssani. Vielä en ole ehtinyt konsultoimaan muita sisaruksiani, tosin tiedän heidän olevan samaa mieltä kanssani.

Kun käyntiin lisätään ennen konsultointia olleet tapahtumat, esim. uusien tukisukkien (Venosan) ostoni, kirpputorilla käymiset ja rihkamakaupan ostoksen, auton pesettämiset, niin siinä paloi aikaa. Kun vielä konsultoinnin loputtua kävimme kaupoissa salaatti ym. tarvikkeita ostelemassa ja lopulta tädin tykönä maalla, niin ilta siinä tuli ennen kotiutumista. 

Arvata saattaa, että tällainen kaltaiseni vanha äijä oli aivan puhkia. ei tullut mitään suunnitellusta fillariretkestä kylän ympäristössä, kuten tapanani on tehdä. 

Pitää tyytyä slankaamaan, mutta se on yksi niitä elämän parhaista asioista, niin olen niihin makuihin mieltynyt. En vaihtaisi päivääkään pois slankaamisestani. Niin olen moiseen Hoikistamossa  mieltynyt.


Kuva on ehkä ajankotainen täti Opellekin, eli mitäs jos Ruiskaunokit kuihtuvat? Hänhän on esittänyt moisia ajatuksia luopumisesta. Kuva on muuten samaa sarjaa kuin Teamleader Anne Hoikistamon blogissaa julkaisema hieno Nature morte!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti