lauantai 11. elokuuta 2012

292. dieettipäivä

Kuvassa Oxfordin yliopiston akateemisia riittejä.

Tänään on vahan kerrottavaa. On tehty valmisteluja huomisen Inarille lähdön suhteen. On haettu perunoita, porkkanoita, sipuleita, punajuuria, lasisia säilykepurkkeja sekä ties mitä muuta. Tulee muuta pienelle autolla melkoinen lasti ja saas nähdä miten päästään yöksi Ouluun ja siitä sitten Levin korven kautta Saamenmeren pohjoisrannan porotilalle? Levin korvesta pitää vielä hakea muutama mappi sisareni ja lankoni käyttöön. Ehkä perimisiä tai jotain vastaavaa lääkäriasemaan liittyvää.

Siinä on siis koko päivän tekemiset ja vielä on tekemättä osallistuminen Kontio-talojen kuva – ja tekstikilpailuun. Se pitäisi saada lähtemään huomen aamulla. Lisäksi huominen esitelmä kunnan nimikkoseuran vuosijuhlassa on osittain tekemättä. Tosin hallitsen aiheen kohtuullisen perusteellisesti, jotta voisin pitää sen ihan ulkomuistista. Joskin olen sen ajatellut postata tänne blogiin, niin sen olisi siten syytä olla kirjallisessa muodossa. Ainakin ajatusviivojen tasolla.

Ja sitten heti juhlan jälkeen lähdemme Alajärven kautta Ouluun, jossa yövymme ja jatkamme maanantaina reittiä Leville ja sitten Inarille. Setä Rekkakusi vaimoineen menevät jo tänään Leville, jossa leikkivät talkkaria, pitäähän nurmikot ajaa ja kaikkea muutakin touhuta.

Mutta pitää varata vähän yli viikon paketti erilaisia Slanka makuja, sillä muuten hukka perii. Ja minulle ei jää perinnöksi mitään muuta. Tosin on luvassa viikon kuuri kalaravinnolla joten sen ei pitäisi olla kovin läskistyttvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti