torstai 23. elokuuta 2012

303. dieettipäivä

Osa MediLaserin melko viihtyisää odotustilaa.

Aamua vietetään nyt MediLaserin tiloissa Hämeenlinnassa eli vanhassa kunnallisessa saunassa, joka on hienosti kunnostettu eikä mikään tavanomainen kylmä ja kalsea kuten on esim. samassa kaupungissa oleva Mehiläisen moderni rötiskö.

Tarkoituksena on, että Pomolta leikataan oikean silmän kaihi. Pääsy leikkaukseen tapahtui nopeasti ja todella helposti, mutta ainoa inconvenientti on tietenkin se maksu, joka operaation jälkeen pitää suorittaman. Kuitenkin keskeistä on Pomon silmien tulo täyteen iskuun.

Koska ilmastomme on nykyisin kovin sateinen, niin mitä todennäköisimmin en lähde tänään fillaroimaan. Eli pitää käyttää hyväksi kunnallisia palveluja, joista yksi keskeisimmistä on kunnassamme toimiva uimahalli. Terveyskeskuksen ohella tuo on kuntamme parasta palvelua meille kuntalaisille.  Tosin samassa yhteydessä on myös kuntosali, ei kovin kunnallinen, mutta kuntosali kuitenkin. Voihan ihan aikuisen oikeasti käydä fillaroimassa kuntosalilla, tosin en ehkä moiseen näin kesäaikana taida taipua.

Tuo edellinen kirjoitettiin aamupäivän aikoihin ja nyt on ilta saanut myös tähän pieneen kyläänkin.

Leikkaus onnistui hyvin ja Pomo käyttäytyi mallikkaasti, aivan kuten pitääkin. On hän kuitenkin, kaikesta prinsessamaisuudestaan huolimatta, melkoisen kova jätkä. Katseli jo iltapäivällä televisiota leikatulla silmällään. Vaan ei huolinut konjakkinaukkua leikkauksesta toipumiseen.

Mutta kuten aamupäivällä jo ajatuksekseni sanoiksi puin, niin en ehtinyt päivän aikana pyöräilemään, en edes uimaan. Meneehän halli jo kiinni klo 18:00 ja ovet suljetaan jo klo 17:00. Tosin ostin toisen Corratec-fillarin ja luovutin sen toistaiseksi veljenpojan käyttöön. Ostin sen kirppikseltä ja mielestäni erinomaisen edullisella hinnalla. Eli tavallaan urheiltu on ja jos oikein hyvin mielikuvitusta köyttää hyväkseen, niin jopa todella melkoisesti!

Periaatteessa päivän onnistuminen on ollut Slankan varassa. Eli olen jopa slankannut. Ja kohta slankaan jälleen. Muuten olen viime päivinä oppinut nauttimaan myös vihanneskeitosta, joka ei ole lainkaan pahan makuista. Itselläni on ollut muiden tuotteiden jälkeen suuria ennakkoluuloja ja –asenteita noita keittoja kohtaan, mutta nekin Slanka  saa maistumaan hyviltä. Se on ollut todellinen ylläty – positiivinen sellainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti