sunnuntai 26. elokuuta 2012

306. dieettipäivä

Venetsia, kaupunki, josta en pidä niin paljon kuin voisi odottaa.

Nyt eletään huomisen ryhmätapaamisen merkeissä. Tosin koko päiväsi on muutakin mentävää ja touhuttavaa. Ja vielä olisi kova halu fillaroida tapaamiseen Lopelle. Saa nyt vaan nähdä miten fillaroinnin käyt, sillä aikaisin maanantaina jatkan tänään aloittamaani tekemistä, harrastusta tai ehkä jopa kovalaatuista hyötyliikuntaa.

Tänään olen latonut halkoja pinosta peräkärryyn ja tila-autoon ja kyseessä on melkoinen pino. Tietenkin kuorma piti myös perillä purkaa, eli ottaa halot poista autosta ja peräkärrystä. Oli näet setä Rakkakuski antanut halkoja veljenpojalleni heidän omakotitalossaan, siinä vuonna 1938 rakennetussa mansardikattoisessa, käytettäväksi. Kaveri luopui näet vuokramökistään ja siksi ei halua jättää jälkeensä valtavaa halkovarastoa. Nyt tuotiin vasta osa metrisistä haloista ja niistä tulee ehkä toinenkin samanmoinen kuorma. Lisäksi ehkä pari kuormallista tulee pilkottuja klapeja. Kyllä Siinä kunto koheni kun varauduttiin tulevaan talveen.

Kyseessä oli päivän liikuntakiintiöni, en ole aikonutkaan suorittaa mitään muuta merkittävää ja rasittavaa.

Päivän olen kuitenkin viettänyt slankaten ja nyt tämän blogin jälkeen aion siiryä Neiti Marplen seuraan nettiyhteyden avulla. Siis kun on vilkas kaapeli niin voin katsella keskeiset ohjelmat ilman televisiota ja tietokoneen kautta. Minusta on vana oikea valinta tuo YLE-vero, sillä nyt minäkin joudun tai saan maksaan nettilähetyksistä, joita olen tähän asti aivan ilmaiseksi katsellut. YLE:n areena on todella mielenkiintoinen tapa seurata television ohjelmatarjontaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti