torstai 30. elokuuta 2012

Dieettipäivä 310


Rovaniemen keskussairaala talvisessa asussa.
Tänään on eletty eilisen illan tunnelmissa. Kalamajan isäntä on joutunut sairaalaan Rovaniemelle. Keskussairaalassa hänellä asennetaan sydämen tahdistin sillä äijällä sydän sykkii liian hitaasti ja melko heikosti. Hänen sydämensä iskutaajuus on ollut 26 per minuutti ja melko heikkoja iskut ovat olleet. Itselläni todettu "taloudellinen syke" on ollut noin 33 per minuutti, mutta melkoisen voimakkaasti on ne kerrat iskeneet. Eli olen varmaan hyvä puhumaan juuri moisesta "taloudellisen sykkeen" ongelmasta. Nyt siis huomenen koitteessa saa Kalamajan isäntä lisälaitteen eli tahdistimen. Ja voi siten kotiutua päivän tai parin päästä.

Tässä on siis kaikki oleellinen, sillä olen järjestellyt erinäisiä asioita, jotka liittyvät tapahtumaan. Olemme neuvotelleet sisareni kanssa sykemittarin hankinnasta. Se on nyt hankittu. Saa isäntä seurata omaa sykettään ja varoa, että ei mene liian alhaiseksi.

Mutta kaiken keskellä huomenna saan tavata jälleen kerran täti J. R.:n, eli terveyskeskuksen superenkelini. Eli turvaverkkoni toimii jälleen ja siitä olen enemmän kuin onnellinen. Minusta pidetään huolta, miksi siis en pitäisi itse itsestäni huolta? Ensiksi Salnkan avulla, tietty. Ja slankaaminen on menetelmä. Pitäisi muuten testata eri VLCD-tuotteita keskenään. Eli tehdä makutestejä. Sellaisia subjektiivisia, sillä makuasiat ovat aina subjektiivisia ja ne eivät voi muuta ollakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti