keskiviikko 12. syyskuuta 2012

323. dieettipäivä

Alisessa Itävallassa sijaitsevan Melkin luostarin kirjasto.

Tänään olen jo jaksanut liikehtiä, ihan vaan ilman syytä. Eli ei ollut ilmojen haltijat suosiollisia uuden ajopuseroni toiselle kokeilulle, vaan pitelivät sadetta ja märkyyttä koko päivän. Siis piti rakentaa vertaistoimintoa ja siksi suunnistin uimahalliin, tuohon kunnan ehkä parhaaseen palveluun meille kuntalaisille.

 Aikaa käytin kokonaista 1 tuntia ja 23 minuuttia, mutta todellista fillarointia siitä kesti kaikkiaan 50 minuuttia, muu oli sitä oheistapahtumaa, palautumista ja jopa valmistautumistakin. En kuitenkaan jostain syystä tai toisesta jaksanut lähteä uimaan, en edes tavanomaista kilometrin matkaan. Olin siis todella vetämättömissä. Mutta tuon fillaroinnin aikana Kuopion poikien mukaan käytin 591 kilokaloria, eli siis kohtalaisesti, ansaitsin jopa 275 MET-minuuttia. Syke oli kohtuullinen ja korkeimmillaan se ylsi 140 iskuun minuutissa, alimmillaan se jäi 52 lyöntiin per minuutti, kaikesta tästä saatiin keskiarvoksi 87 sykettä minuutissa. 

Se ei mitenkään siis vastannut normaalia pyörälenkkiäni. Sitä toki pohdiskelin ja päädyin seuraavaan hienoon tulokseen. Luonnon lenkissä ovat erilaiset olosuhteet, eli tuuli on aina vastainen vaikka miten päin tahansa pyörisi. Tuolla kuntosalilla ei ole tuulta vaan ilma on oikeastaan painostavan raskas. Juuri tämä ilman virtaaminen viilentää fillaristia ulkoilmassa, ja sisätilassa iho lyö vain kovaa hikeä. Nain siitä huolimatta, että en yllä läheskään samoihin arovihin kuin ulkofillaroinnissa. 

Pitää esittää riittävää tuuletusta uimahallin kuntosalille eli ainainen vastatuuli, ja samalla pyyhkii hien ajajan pinnasta ja antaa lisää potkua tekemiselle. Hieno ratkaisu - toki muut eivät varmaan sitä allekirjoita.

Mutta tärkeintä on tietysti slankaaminen ja vielä aidoilla Slanka-tuotteilla. Olen nyt maistanut Modifast-tuotetta ja valmistelen sen vertaamista Slankan vastaavaan. Ei varmasti ole kovin vaikea arvat kummalla tuotteelle menee pisteet. Kuitenkin 1990-luvulla HYKSissä tein vastaavan laihdutuksen juuri Modifastia apunani käyttäen. Tosin silloin joko maahantuoja tai yliopisto tai yliopistollinen sairaala sponsoroivat tuotteen. Sitä sai ottaa käyttöönsä tarvittavan määrän. Tosin moni meistä jätti homman kesken, vana onneksi minä en. Selvisin itseni voittajana, joskin myöhemmin muisti petti ja läskit tekivät paluunsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti