sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Dieettipäivä 313

Yksi Kalamajan kolmesta kissasta vuoteessaan.

Tänään onnistuin tekemään oivan fillarilenkin. Matkaa kertyi kokonaista 30.28 kilometriä ja aikaa kului tunti ja 26 minuuttia. Menin ensin Hallakorpeen ja siitä Ryttylään. Sieltä jatkoin Riihimäkeen valtatielle 54 ja sieltä poistuin Vanhapunkantielle ja kiersin Punkan kautta takaisin lähtöruutuun. Kyseessä oli eräänlainen kolmen kunnan kierros. Ja minä tein se lisäksi melkoisen kohtuullisella vauhdilla, sillä keskinopeudeksi tuli 21 kilometriä tunnissa. Ja olisi siinä kolmekin lepotaukoa, jolloin verryttelin jäseniäni ja lepuutin peppuani.

Sykemittarini ei jostain syystä suostu siirtämään tietoja nettiin ja siksi on ollut pakko laskea kaloreiden kulutus kahdella eri tavalla. Tosin Lumiakin hävitti kaikki keräämänsä tiedot, jostain oudosta syystä. Nyt ei ollut paras päivä laitteilleni, mutta kaikki selviää aina keinolla tai toisella.

Matkan mittasin Suunnon Movescount karttaohjelman avulla ja aika toki tuli Sunnon sykemittarista. EnergyNet, tuo Kuopion poikien oiva ohjelma antoi vauhdikkaan pyöräilyn kalorikulutukseksi 1083,6 kilokaloria ja samalla 516 MET-minuuttia. Kun 6. elokuuta tein Leppäkosken-Turengin-Viralan lenkin, joka kesti 2 tuntia 13 minuuttia, niin se kulutti energiaani 1669 kilokaloria. Kun tämän päivän lenkkini lasketaan tuon lenkin ajan ja kaloreiden kulutuksen suhteen, niin saadaan arvoksi 1087,37878 kilokaloria. Uskomattoman tarkasti sama kuin Kuopion poikien laskuri antoi. Oikeastaan olen aivan äimän käkenä tuosta yhteneväisyydestä.

Olen niin monesti toivonut säiden haltijan suosiota, jotta voisin mennä maanantain tapaamiseen Lopella omalla fillarillani. Se olisi yhtä juhlaa moinen meno. Jos ilmojen haltia vain huomenna suovat, niin olen valmis pukemaan pyöräilyhousuni jalkaani ja ottamaan alleni uskollisen Corratec-fillarini sen keltaisen jalon ratsun, joka on melko timanttisessa kunnossa.

Onhan minulle melkoisia tavoitteita. Seitsemän viikon päästä on tiedossa merkittävä tapahtuma, jossa läsnäoloni on melkoisen välttämätön. Silloin pitäisi yrittää pukeutua siihen suureen tavoitteeseeni, eli Versacen pukuun ja pystykauluspaitaan. Ja hienoon italialaiseen silkkikravattiin, jonka kaulanympärys pystykauluksen ansiosta jää näkyväksi. Moista asuastetta olen käyttänyt koulun paremmissa juhlissa – silloin ennen. Vaan onko riittävän suuri syy tavoitella tähtiä taivaalta?

Tietenkin syys on pätevä, oivallinen ja sopivan juhlava. En kuitenkaan vielä kerro asiasta enempää, kuin että pääosassa en suinkaan ole minä vaan eräs toinen perheemme jäsenistä. Mutta nyt on aika todella tehokkaan slankkauksen ja toivonkin rajua yhteistyötä Slankan, Laihduttamon ja sen tukiryhmän ja Teamleader Annen taholta. Tiedän, että moista tukea saan ja otan sen vastaan suurella innolla ja mielihyvällä.                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti