maanantai 3. syyskuuta 2012

37. tapaaminen ja 314. dieettipäivä.

Venetsian kanaaleilla juhlitaan. Kun taas voisikin sinne matkustaa!

Päivän tapaaminen oli onnistunut. Olihan paikalla Minttu ja täti Mintunäiti. Heitä oli ihana nähdä pitkän kesätauon jälkeen. Ja parhaat onnitteluni täti Mintunäidille uudesta hienosta työpaikasta tai virkatehtävästä. On hienoa, että nuoret naiset särkevät lasikattoja ja haluavat selkeästi edetä urallaan. Siitä tämmöinen vanha äijänköntys todella nauttii kun nuoret tekevät eivätkä vain meinaa.

Vaikka suuresti pelkäsin painoni nousseen, niin onneksi se oli vain 200 grammaa enemmän kuin viikko sitten.  Mutta nyt otti ohraleipä, sillä laskimme, että pitäisi pystyä viikoittaiseen pudotukseen, joka on aika huikea, mutta tarpeellinen. Kokeilin tavoitteena olevan puvun housuja, eivät mahtuneet vielä aivan kiinni, eli pitää vyötäröltä saada pois ainakin 5 senttiä. Siinä sitä slankaamista Slankalla tarvitaan. Kuin myös Hoikistamon tukiryhmää vertaistukena ja eritoten teamleader Anne opastamassa painon pudotukseen. Kuitenkin pitää muistaa myös virallinen Suomi, jota edustaa   terveydenhoitaja J.R. ja hienosti edustaakin. Hän on minulle enemmän kuin tärkeä.

EN nytkään uskaltautunut fillaroimaan Lopelle, vaan menin perinteisesti maccinalla. Pelkäsin sadetta ja osittain olin jopa oikeassa. Kun näin aavistin käymän, niin vietin iltapäivän uimahallilla ja sen kuntosalilla. Yhteisesti aikaa paloi tunti 40 minuuttia, josta käytin 55 minuuttia salilla olemiseen ja 45 minuuttia altaassa lutraamiseen.

Yhteenvetona voisin todeta, että kaloreita kulutin salilla 579 ja uimassa 396 eli yhteensä 974 kilokaloria ja tämä Suunnon laskuopin mukaan, ja tänään ne suostuivat molemmat siis t6c ja MemoryBelt toimimaan täysin moitteettomasti ja luovuttamaan tietonsa myöskin Moveskauntille netissä.

Salilla käytin soutulaitetta 110 minuuttia melkoisen raskaasti, tein taljalla kevyehköjä selkäliikkeitä ja lopuksi fillaroin 30 minuuttia noin 120 kilowatin teholla. Olen siis suorituksiin tyytyväinen, joskaan sykkeet eivät olleet mitään huippuluokkaan, vaan salilla oli siinä sadan sykkeen pinnassa ja altaassa jäi sinne 90 sykkeen tietämille – siis kyse on sykkeiden keskiarvoista.

Nyt pitää valmentautua henkisesti huomiseen päivään. Aamupäivällä menemme markkinoille ja puolenpäivän jälkeen on vuorossa lastenhoitamista. Sitten pitäisi saada aikaiseksi fillarilenkki ja / tai muuta vastaavaa tekemistä. Mutta kunhan tuo huominen päivä koittaa niin sitten näkee mitä se tuo tullessaan.                                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti