tiistai 25. syyskuuta 2012

326. dieettipäiväMichael Bublé syksyllä 2011.
Voiko nainen olla syy laihtumiseen? Voiko nainen laihduttaa muutakin kuin miehen tilit ja lompakon? Tällaisia ajatuksia tulee esiin erään iltapäivälehden julkaisemasta artikkelista, jota kait eräänlaiseksi juorujutuksi kutsutaan.

Artikkeli käsittelee kanadalaista laulajaa Michael Bublé’ta, joka on iältään 37 vuotias. Lehti arvelee, että muodonmuutoksen syynä saattaa olla kaverin tuore avioliitto näyttelijätär Luisiana Lopilaton kanssa. Avioliitto on vuoden ikäinen.

Ensimmäisessä kuvassa Bublé on kuvattuna lentokentällä vuonna 2011 ja toisessa kuvassa sama mies on Milanon muotiviikolla syyskuussa 2012. Mitä on tapahtunut ja mikä on menetelmä ja mikä on moisen muutoksen motiivi? Sitä sopii kysyä. Erääksi vastausvaihtoehdoksi tulee kuvaan tietysti nainen ja kuten tiedämme, niin donna é mobile, on sitä ollut, on nyt ja tulevaisuudessakin.

Kysymykseen miten muodonmuutos on tapahtunut, ei ole saatu vastausta, mutta slankaaminen olisi tietty eräs vaihtoehto joskaan ei kovin todennäköinen sillä Slanka-tuotteita ei varmaankaan markkinoida Kanadassa tai muissa maissa, joissa herra Bublé on vaikuttanut tai vaikuttaa. Tarkastettuani asian neuolla Soneran elleissä, osoitteessa: http://keskustelu.plaza.fi/ellit/liikunta-ja-terveys/kilot-kuriin/1890653/slanka-laihdutus/ kyselee  nimimerkki Vierailija seuraavaa:

”Mutu on mutua. Fakta olisi kiinnostavampaa. Toki markkinointi kuuluu varmaan koulutukseen, oletettavasti pääasiallisestikin. 

"Ensinnäkin useat Slanka valmentajat, tai ehkä jopa kaikkikin, ovat toimineen aiemmin jonkun toisen tuoteen markkinoinnissa...." 

Niin, millaisen kuvan "valmentajasta" ja tuotteesta antaa se, että yhtäkkiä todetaankin entinen kohde huonoksi ja vaihdetaan toiseen? Minä en ehkä ostaisi moisen markkinoijan tuotteita, jos hän todella vaihtaa tuotteesta toiseen suunnilleen lennossa.

Kyseessähän on kuitenkin terveydenhoitoon liittyvä asia, joten olettaisi, että markkinoijilla on siihen jonkinmoinen koulutus....vai eikö siis olekaan? Onko siis jokainen painoaan pudottanut pätevä painonhallinnan opettaja?”
Michael Bublé syksyllä 2012.

Oikeastaan olen pätevä vastaamaan tuohon ongelmaan, sillä nyt koen kolmannen kerran laihduttamisen pussiruokinnan avulla, eli kokemusta on kertynyt. Julkaisen vastaukseni seuraavien bloggausten aikana. Mutta onko nykyinen Slanka-projektini erilainen kuin nuo aikaisemmat? Se jää tulevaisuudesa, eli hyvin väheisessä sellaisessa pohdittavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti