perjantai 2. marraskuuta 2012

Dieettipäivä II – 021Mikä on totta ja mikä ei ole totta? Kysymys totuudesta on hyvin vaikea ja siihen vastaaminen on usein arpapeliä.  Nyt löysin lehdistössä mielenkiintoisen uutisen, artikkeli kertoi miten voi polttaa 200 kilokaloria 2,5 minuutin aikana. Mielenkiintoinen on tieto, sillä kaikin tavoin tuolla tulisi hoikaksi ja komeaksi äijäksi,  jos vaikka harrastaisi tuota polttoa vaikka puolen tunnin ajan. Näin saisi poltettu jopa 3200 kilokaloria ja vain puolen tunnin tekemisellä. Tunnissa palaisi jopa 6400 kilokaloria! Loistavaa, nyt se on siis keksitty, hyvä laihdutuskeino.

Mikä tuo loistava keino o, mitä minun pitää tehdä? Kaikkineen homma olisi jopa tehokkaampi kuin slankkaaminen, ja nopeakin olisi, tietty.

No mitä asiasta sitten otsikon alla oikein kerrotaan?

Nyt on siis vasta tutkittu ja tulokset ovat jopa rohkaisevia, siis kaikille kiireisille hyvän kunnon tavoittelijoille, joilla ei ole aikaa, siis loistava tekosyy välttää kaikkea, perinteiseen kuntoiluun. Tutkimusta on tehty jopa Coloradon yliopistossa ja siitä on kerrottu Daily Mail nimisessä lehdessä. Siis kaikki kerrottu pitää varmasti paikkansa. Sillä luotettavampi tietolähde voi olla vain tällainen blogi, jota pitää kaikkien asioiden erikoisasiantuntija.
Homman ohje on yksinkertainen, eli: polje kuntopyörää isolla vastuksella niin kovaa kuin ikinä pystyt puolen minuutin intervalleissa. Jokaisen kovan pyrähdyksen jälkeen voit pyöräillä muutaman minuutin kaikessa rauhassa ilman kummempaa vastusta. Tutkimuksen mukaan jo tämä polttaa 200 kaloria.

Tämän hienon oivalluksen perustana on teoria, jonka mukaan nopeat kovalla sykkeellä tehdyt treenit ovat tehokkaampia kuin pidempiaikainen verkkainen kävely tai muu rauhallinen liikunta. Epäilevänä Tuomaksena voin vain todeta, että usein tosin väitetään ihan päinvastaista, että moisella ei olisi suurtakaan merkitystä.

Tutkija vielä toteaa, että tämän harjoituksen tekeminen pari kertaa viikossa, siis estää lisäkilojen muodostumisen. Siis ihanaan voin mässätä ja syöpötellä mielin määrin, kun vaan pojen tuon hetken tovin todella tiukasti pari kertaa viikossa ja lisäkilot eivät vaivaa minua sen jälkeen lainkaan.

Taidan kuitenkin nauttia elämästä, eli slankaan Slanka-tuotteilla, käyn Hoikistamon vertaistukiryhmässä ja yritän parhaani mukaan noidattaa teamleader Annen ohjestusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti