torstai 29. marraskuuta 2012

Dieettipäivä II – 048


Suosikkitaitelijani Helene Schjerfbeckin grafiikanlehti.

Ensimmäinen vaihe kaikkiaan kolmepäiväiseksi muodostuvasta projektista on suoritettu. Siis se ensimmäinen päivä. Huomenna on aikaisin lähtö Leville, viemme sinne tänään noudetun antiikkisen sohvakaluston. Olemme siellä perjantain ja lauantain välisen yön ja lähdemme varhaisaamulla lauantaina liikenteeseen koti etelää. Ja paluukuormassa on kustavilainen ruokapöytä neljine tuoleineen, suksia, monoja, vaateita, useita eriä poron käristettä jne. jne. Eli menemistä ja tulemista riittää! Mutta myös viemistä ja tuomista moneen lähtöön.

Olen päättänyt suorittaa kuitenkin tärkeän ja merkittävän kokeen matkan aikana. Jo tänään valmistan litran tuttipulloihin, niistähän on hyvä juoda, Slanka vaniljaa. Eli käytän pussin per litra. Teen juomista, jonka pitäisi säilyä hyvänä ja maukkaana ja tietenkin myös käyttökelpoisena aina lauantai iltaan asti. Kyseessä on lähes 50 tuntia kestävä kokeilu ja lupaan kertoa teille tuloksista. Kestääkö Slanka kokeen vai muuttuuko maku, koostumus tai mikä tahansa muut osatekijä.

Täten voin jo ennakolta tilittää, että blogistanissa on kahden päivän tauko, sillä en varmaankaan jaksa edes ajatella blogia huomenna illalla, enkä varmaan tuon matkankaan jälkeen. Onneksi mukanani ja kanssakuskina on kokenut rekkakuski, eli kun yleensä joudun ajamaan tuon matkan yksin, niin nyt meitä on kaksi, eli se on tuplasti enemmän kuin aiemmin.

Päivä on mennyt vikkelään vaan onnekseni kelit Naantaliin eli 10-tie oli hyväkuntoinen ja oikeastaan ihmeellisintä oli se, että vain Naantalissa on pienoinen lumikerros. Sellaista ei yleensä tapahdu, sillä se on varmasta mannermaan vähälumisimpia paikkoja joka tavi. Ihmeiden aika ei ole vielä ohi?

Muuten vielä Slankaamisesta. Oli tänäänkin kaksi tuttipullollista Slanka vaniljaa matkassa mukana, ja se oli melkein päivän paras asia koko päivässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti