maanantai 19. marraskuuta 2012

Dieettipäivä II – 038

Montmartre Pariisissa.

Oli tänään parempi päivä kuin eilinen tai etenkin toissapäiväinen. Se toimi sittenkin. Kyse on tietenkin rannetietokoneestani Suunto t6d. Eli tänään sain siitä lukemat kun kävin kuntosalilla ja uimassa. Eli en ole taivaassa leijumassa koska soitin tänään Suunnon huoltoon Vantalla.

Huollosta tuli tavallaan huolestuttava tieto. Huolta totesi, että vaikka laite lähti toimintaan, niin mitä suuremmalla todennäköisyydellä se ei tule käymään enää pitkään, koska kastuminen aiheuttaa eräänlaisia ”ruostumisia” eli hapettumisia laitteen eri rakenteissa. Eli laitteen kohtalo lienee sinetöity.

Tietenkin tänään varmistin saamani tulokset. Luin myös sykkeen Momoty Beltin avulla ja en laittanut rannetietokonetta lainkaan altaaseen. Olen siis läksyni oppinut, vaikka se oppi tulikin liian myöhäisessä vaiheessa.

Mutta liikunnallisesti päivä oli hyvin onnistunut. Kuntopyörällä tein jälleen kuusi tehospurttia, ja uimisen kanssa tuo kaikkiaan puolitoista tuntia kestänyt kuntorupeama kulutti 1062 kilokaloria, jota pidän erittain onnistuneena saavutuksena.

Sykekin oli melkoisesti kohdillaan, sillä maksimissää se oli 131, keskiarvossaan 99 ja minimissään 51 sykettä minuutissa. Ei siis mennyt lainkaan liian alhaiseksi ja siitä olen todella tyytyväinen. Pitää muistaa, että lauantain uimisen aika syke oli pitkään hyvin alhaalla ja jopa 32 sykettä minuutissa. Tänään meni sykkeenkin suhteen paremmin. Tulokset ovat yhteneväiset, sillä molemmat kerran on saatu Memory Beltin avulla.

Tänään ei ollut tapaamista, vaan se on siirretty huomiseksi. Odotan innolla, kuten aina tuota Hoikistamon tilaisuutta, ryhmäterapiaa ja Annen tapaamista. Kaikki on tuon odottamisen arvoista.

Ja sitten me äijät slankataan Slankalla, ja siinä on iloa  ja elämään, ainakin minulle henkilökohtaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti