keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Dieettipäivä II – 40

G. Veracen Floridan mökki.

Tämä päivä on mennyt eilistä helpommin. On tapahtunut ehkä yhteisvaikutus. Lukijan superkiltti palaute ja vähemmässä määrin nautittu lääkitys ovat saaneet minäni voimaan paremmin. En tosin ole edes uskaltanut ajatella mitään voimille käypää, saati sitten kuntosalia tai uintia.
Nyt yritetään puhua asiaa, tai ainakin asian vierestä. Näin jos minä yhtään itseäni tunnen, niin vaihtoehto asia vierestä on todennäköisempi.

Eli kyse on salasyöppöydestä. Ihminenhän ei tunnetusti tee koskaan mitään väärin tai ei ainakaan tunnusta tehneensä tai tekevänsä mitään väärin. Eräs sellainen yleisesti julkisuudelta kätketty tapa on tietenkin syöppöys ja vielä etenkin salasyöppöys.

Mitä se sitten on? Ensinnä tulee mieleen terveellinen ateria, jonka ohessa joku tai jotkut harrastavat multa peiteltyä ja salattua syöpöttelyä. Tämä voi olla vaikkapa snagarilla tai Macissa käymistä, eli kaikenmoisen epäterveelliseksi luokittelun ravinnon tankkaamista. Tietenkin voi salaa käydä napostelemassa pipareita, ostetaan leivoksia kaupasta, shipesejä ja kaloripitoisia juomia kun muiden silmä välttää.

Mutta mitä pitäisi tehdä? Olisi tarpeen saada ryhmätukea ja mielenkiintoinen ja painonhallintaa edistävä dieetti. Eli itse olen innokas Hoikistamon osallistuja. Sen ohella slankaan ja käytän Slankan tuotteita. Ja niin on hyvä! Ehkä taudin kourista toipuminenkin tapahtuu joutusammin kuin ilman noita minulle tärkeitä asioita. Ja tietenkin blogini lukijoiden tukea.

Eräs mielenkiintoinen henkilö on projektin aikana ollut, on vieläkin ja varmaan tulee vastakin olemaan Gianni VERSACE, jonka Floridan asunto on myynnissä vain sadan miljoonan dollarin pienestä hinnasta. Olen laittanut mökin kuvan tuonne yläkulmaan. Lisää kuvia voi katsella: http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1288517984345.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti