keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Dieettipäivä II – 026Tänään toistin maanantaisen ja lisäilinkin hivenen. Eli kävin kuntosalilla ja samalla myös vietin aikaa uimahallin puolellakin. Mitkä olivat tulokset? Eivät tosin niin hulppeita suhteessa aikaan ja nähtyyn vaivaan kuin olivat maanantaina.

Toisaalta, kuten rakas ja kunnioitettava sukulaismieheni aikanaan totesi, että meidän on tunnustettava tosiasia, sillä se on viisauden alku. Muuten kenen muistokivessä lukee tuo tunnuslause. Kivi tai kivet sijaitsevat Mannerheimintiellä Helsingissä, todella lähellä Mannerheimin ratsastajapatsasta? Tämä oli blogin tietokilpailukysymys.

Fillaroimiseen käytin lähes tarkalleen 40 minuuttia. Sen aikana tein useita, ehkä 7 tai kahdeksan puolen minuutin pituista irtiottoa täydellä teholla. Sen jälkeen lepäilin tovin ja tasaannuin. Tämän jälkeen vietin noin 30 minuuttia altaassa pulikoiden. Vaan miten syke toimi? Vain kaksi kertaa tuli todella erottuva piikki, vaan muuten oli melkoisen tasaista ja pulssin käytyä ensin alhaalla, se lähti nousuun ennen uimiseen ryhtymistä. Enää kaikki tehopiikit eivät tulleet selkeästi erilleen ja ehkä on syynä todella nopea tottumiseni tuohon tapaan tehdä harjoitusta.

Sykkeeni kävi verran korkealla ja ylsi 153 sykkeen, per minuutti, tahtiin. Keskiarvoksi tuli tasan 100 sykettä per minuutti ja alimmillaan se oli juuri uimisen alkaessa eli noin 61 sykettä per minuutti. Eli kohtuullisen tasainen viiva siitä kuitenkin tuli. Harjoitusvaikutus oli kehittävä ja numeroine 3,7/5, eli hivenen kehittävämpi kuin maanantaina, vaikka yhtä suuria nousuja ja laskuja ei matkassa ollutkaan.

Ja kaikkein oleellisin, eli kaloreiden kulutus, sillä sitähän minä juuri olen hakemassa niin kuntopyöräilystä kuin uimisestakin. Oli tänään meni enemmän aikaa, eli 1:40 ja kaloreita kulutin 1163 kilokaloria koko touhuilun aikana.

Kaiken tämän vuodatuksen takana on oma itseriittoisuuteni, joka vain vahvistuu kun käytän Slanka-tuotteita ja slankkaan Hoikistamon vertaistukiryhmässä. Ja on vaan niin peevelin kiva olla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti