torstai 20. lokakuuta 2011

Dieettipäivä 10


Tänään on ollut huono päivä, toistaiseksi pahin koko laihdutusprosessin aikana. Tai niin olen sen ainakin itse kokenut. Tietenkin on mukana ollut positiivisiakin tapahtumia ja hetki.

Ensinnäkin olen palellut koko päivät ja se on minulle harvinainen kokemus. Tiedän, että se liittyy laihtumisprosessiin ja kuuluu siihen olennaisena osana, mutta silti. Kun minulla on yleensä hyvin lämpimät kädet ja käsipäivää ihmiset useinkin sen sanoiksi pukevat, niin nyt ovat käteni kuin kaksi jääpuikkoa. Mutta kun leikkiin on ryhdytty, niin otetaan leikki tosissaan.

Toinen ongelma on ollut lievä heikotus, aivan kuin olisin menettämässä tietoisuuteni, siis sen vähän jota siitä on vielä jäljellä. Toisaalta se kyllä saattaa liittyä kotona olevaan oireiluun, sillä aivastamista on ollut ilmapiirissämme enemmän kuin tarpeeksi. Tosin kunnon flunssa voisi nyt olla isompi ongelma, sillä olen syöpöttelyyn toipuvainen flunssapotilas. Se nyt vaan on sellaista kiellettyä hedelmää, jota en voi enkä saa maistaa.

Mutta onneksi sain tänään kahdet uudet uimalasit. No, niiden yhdistäminen uusiksi pareiksi oli todella hankalaa. Vaan onnistuin hommassa ja nyt voi käyttää kaksi laseja, joissa kummassakin on oikea silmä -3,5 ja vasen silmä 4,5. Sain lasit Riihimäen Intersportista, jossa saan aina hyvää palvelua, asiallista,nopeaa ja riittävän yksilöllistä. Se on siinä Keskuskatu 15. On tosin edes kysellyt askelmittaria, en vain ole kovin innostunut sen käytöstä. Kyseessä on vain ja ainoastaan oma laisuuteni ja viitsimättömyyteni.

Tänään ei ole ollut urheilutuloksia ja syynä ovat nuo heikotuskohtaukset ja tietenkin erilainen ns. tavanomainen eläminen,jossa on ollut selvittävää. Ihmissuhteista ja ihmisten yhteisolosta kun joku ottaisi selvää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti