perjantai 14. lokakuuta 2011

Dieettipäivä 4
Tämä kohta mennyt päivä ei ollut laihduttamisen kannalta niitä parhaimpia päiviä. Kuitenkin sitkeästi olen yrittänyt. Mutta on tietenkin jotain hyvääkin kommentoitavaa.

Aamulla kävin verikokeessa eli otattamassa INR-arvon. Ensin kuitenkin tapasin terveydenhoitaja JR:n ja hänellä oli mielenkiintoista kerrottavaa. Vaaka näytti 143.1 kiloa eli ei kovin kehno luku. Myönnän ettö neste on pääsääntöisesti poistunut ja pudottanut painoani. Kuitenkin olen hyvin tyytyväinen itseeni.

Iltapäivällä koin yllätyksen kun oli kuntosalilla polkemassa kuntopyörää. Sain tuloksen INR-arvostani ja se oli ihmeellinen. Arvo oli pudonnut reilusti alle kahden (2). Lääkäri määräsi heti otettavaksi napapiikkejä. Ilmeisesti asiassa toimittiin oikein vain mitä doctorandi R.? Eli en ehtinyt kunnolla edes nauttia uimisesta koska riensi apteekkiin hakeman lääkärin sinne soittomäärämäät piikit.

Nyt oli vaan niin, että en ole koskaan ennen piikittänyt itseäni. Soittanut hoitajakin oli ihmeissään, mistä saisin piikkien pistäjän, kun on viikonloppu. Olin itsekin huolissani, mutta sitten tuli mieleeni veljeni ex-vaimo, joten soitin hänelle. Hän lupasi piikittää, mutta totesi että osaan sen homman varmaan itsekin. Olipa hän oikeassa ja lupasi neuvoakin tarkemmin jos tarvitaan.

No lääke saatiin, ja kun pääsin kotiin, niin kokeilin heti piikittämistä. Miten helposti se kävikään. Ihan kuin olisin aina törkkinyt itseäni piikein.

Mutta ehdin harrastaa liikkumistakin, eli kuntopyörää 20 minuuttia ja uintia 40 minuuttia. MemoryBeltin tuloksena oli 593 poltettua kaloria. Syke kävi ylimmillään 102. ja alimmillaan 68:ssa. Keskiarvo sykkeelle oli 85. Eli kyllä se suunnilleen samana pysyy.

Huomenna en ehdi harrastamaan, sillä menen lapsenhoitajaksi Vertille, isommat ovaavat olla jo ilman hoitamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti