lauantai 29. lokakuuta 2011

Dieettipäivä 19


Lauantai on tekemistä täynnä. Mutta onneksi aikaa jää rauhaisalle lukemiselle ja kirjallisuuden kanssa seurustelemiselle.

Kuten tavallisesti lauantai on ostospäivä ja niin matka suuntautui Riihimäen Lidll-myymälään. Mahtavasta leivonnaisten tuoksusta huolimatta säilytin terveen järkeni, tai ainakin sen mitä siitä on vielä jäljellä. Vihannekset siirtyivät ostoskärryihin ja päivin paras ostos Broilerin jauhelihaa. Ostin sitä kymmenen pakkausta. Tietenkin pakasti ne yhdeksan ja päiväksi laitoin kananmunista ja broilerijauhelihasta paistoksen. Tuossa lihassa ilmoitettiin olevan rasvaa vain 7 prosenttia, eli siis suhteellisen vähän.

Ja päiväateriaksi nautinkin tomaatista, paprikasta ja sipulista tehtyä salaattia tuon munakas- broileripaistoksen kanssa. Täytyy myöntää, että hyvää oli.

Muuten, olen yhä edelleen mieltynyt Cambridge-pussiruokien makuihin, tai ainakin niihin makuihin, joita nautin. Aamiaispuuro on edelleen hyvää ja nautin sitä suurella mielihyvällä puolukkasurvoksen kanssa. Suklaa, Café-au-lait ja banaani ovat pirtelöinä hyviä. Seitoista ehdoton suosikkini on tomaattikeitto, jota maustan muutamalla puristelulla valkosipulin kynnellä. Siis toisin sanoen runsaasti valkosipulia, josta todella pidän.

Nyt tulee maanantain tapaamiseen ongelma. Olen lupautunut viemään kirjailijan Vanajan kirkkoon, jossa esitellään kirkon alttarikaappiaklo18:30 ja sitten seurakuntakotiin siinä vierustalla, jossa pidetään alttarikaapista kertovan kirjan julkaisutilaisuus. Asia kiinnostaa tietysti minua todella suuresti, mutta niin kiinnostaa myös läskieni lähteminen. Yritän järjestää ja sumplia, jotta pääsisin molempiin tilaisuuksiin. Nyt jo tiedän että kirkkoon en missään vaiheessa ehdi,mutta jos myöhässä seurakuntakotiin pääsisin. Ehkä vältyn kiusauksilta, silläv armaankin siellä julkistamistilaisuudessa on kakkua ja kahvin ja montaa eri sortin paakelssia!

Omaan vaakaani en luota enään lainkaan,silläse ilmoittiaamulla puinnitessa maallista minääni,niin hurjia lukemia että usko on mennyt. Tietenkin se liioitteli saavutuksiani ja näytti hurjasti todellisisa lukuja pienempää kilomäärää. Taidan ottaa eron koko puntarista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti