tiistai 18. lokakuuta 2011

Dieettipäivä 8

Nyt se onnistui. Kun eilen olin pettänyt ihmisiä uskotellen, että meni tuhannen kalorin kulutus rikki kuntosalilla, niin nyt se on totta. Tänään tuli Suunnon MemoryBeltiini kaikkiaan 1064 kuntosalilla ja uimisessa kulutettua kaloria. No, jo siis tuo MemoryBelt pitää paikaansa ja sitä on uskominen. Miksi muuten ei olisi, tai ainakin minä niin haluan uskoa. Olen jotensakin ylpeät itsestäni ja suorituksestani. Tämänmoinen vanha. lihava ja vammainen äijänköntys pystyy moiseen.

Tuo kulutus koortuu siis kuntosalilla kulutetusta 293 kilokalorista ja uimisessa kulutetusta 781 kilokalorista, jotka yleisessä puheessa ovat vain niitä kaloreita. Olin jo uidessa päättänyt, että jos nyt ei mene tonni rikki niin lähden vielä sauvakävelylenkille, jotta se rikkoutuminen tapahtuisi.

Tarkempaa tietoa tuosta saavutuksesta.


Salilla pääsääntöisesti poljin kuntopyörää, eli 20 minuuttia ja sitten muutama kokeilu soutulaitteella, joka ei oikeastaan ole näköjään minun juttuni. Siitä tuli sykkeeksi: ylin oli 102, alin oli 74 kakeskimäärin 91 iskua minuutissa. Unti sujui tosi hyvin ja matkaa taittui 3 kilometriä ja aikaan 40 minuuttia kilometrin matkalle, eli koko homma meni kahteen tuntiin. Sykkeet olivat: ylin oli 90, alin oli 67 ja kekimäärin 77 iskua minuutissa.

Mittasin verenpaineeni noin tuntia uimisen jälkeen ja se oli 125/77. Eli tuollaiset lukemat kun saisi jatkuvasti mittariin, niin olisin todella onnellinen minääni.

Muuten päivä on sujunut perinteisin menoin. Aamupuuro on muodostunut jo traditioksi, jota se ei suinkaan ennen ole ollut. Tulevina päivinä pitää kokeille raakaa survottua ja pakastettua mustikkaa puuron kumppanina. Sehä on todellinen superaine - siis se mustikka.

Vielä iltapalaksi otan kolmannen annoksen pussiruokaa ja nyt menee se viimeinen vihanneskeitto, joka ei ole niin hyvää ja maukasta kuin nuo muut pussit. Tekisin varmaan itse maukkaampaa keittoa, mutta varmaa on myös se, että silloin en saisi samaa määrää hivenaineita ja vitamiineja kuin nyt saan tuosta Cambridgen pussikeitoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti