keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Dieettipäivä 9a


Tänään oli liikunnassa sellainen puolivälipäivä. Olin uimahallin kuntosalilla ja sitten uimassa, mutta melko vaatimattomin tekemisin mikäli eiliseen verrataan. Jossain vaiheessa elätin varmaan itselläni näkemystä, että kaksinkertaistaisin esim. kuntopyöräilysuoritukseni, vaan eihän siitä mitään tullut. Ja todellakin puolitin Elisen uimamatkan. Mielenkiintoisesti en kuitenkaan jäänyt kovin paljon eilisestä kalorikulutuksesta.
Tässä tietoja. Kuntopyörällä taasen 20 minuuttia ja 258 kaloria. Mittarini syke näytti ylimmillään 105,alimmillaan 20 ja keskiarvoksi tuli 85. Niin ja pyörän matkamittari näytti 9 kilometrin matkaa. Uinnissa meni 1,5 kilometrin matka ja sykevyö sykitti seuraavasti: kaloreita 471 ja aikaa tasan tunti. Ylin syke oli 98, alin 75 ja keskiarvo 83.
Tuosta kaikesta kertyy kokonaisuudessa 729 kilokaloria. Johon olen toki tyytyväinen, sillä tulossa on melkoisia päiviä, jolloin ei ehdi edes uimaan. Kittilästä tulee systeri käymään ja siinä riittää viemistä ja tuomista moneen suuntaan. Mutta tulevasta enemmän kun tulevat on tapahtunutta eli mennyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti