maanantai 10. lokakuuta 2011

Tapaaminen 1


Nyt on ensimmäinen Cambridge-tapaaminen takana. Mielenkiintoinen ryhmä oli paikalla.

Punnituksen tulokseksi tuli tasan 150 kiloa, eli se lähtöpainoni. Ja tavoite on tasan 100 kiloa eli tarkoitus olisi ottaa käyttöön uudelleen Versace-pukuni, joka on toki laihtumisen arvoinen juttu.

Ystäväni Rauno, joka on lääkäri ja todella hyvä sellainen, antoi rohkaisupotkun sähköpostissa ja kertoi lukeneensa tämän blogin aiemman kirjoitukset. Tässä on hyvä esimerkki siitä vanhasta viisaudesta, että mitä varten ystävät ovat olemassa. Hän tosin ihmetteli kalorinkulutuksen lähtökohtaa, mutta kuiten kuten sanoi, niin se on puhdasta matematiikkaa. Arvostan enemmän kuin paljon tuon lääkäri-judokan näkemyksiä ja mielipiteitä.
Anne, siis laihduttamisohjaajani, oli mielenkiintoisen mukava henkilö ja hänen sikavaakansa, siis joka kertoo painon lisäksi monia kuitenkin suureita, kertoi hiven erilailla kalorien kulutukseni lepotilassa. Mutta tähän asiaan palaan kun saan laitteen ilmoittamat tiedot Annelta sähköpostin mukana.

Nyt pitäisi pistää myös kuva nykyisestä massiivisesta minästäni. Tässä yhteydessä käytän massiivinen termiä oikein, eli ei merkitsemään kokopuusta tehtyä asiaa, jota sisustuslehdet käyttävät väärin. Enhän minä ole kokopuusta, vaan läskiprosenttini oli tuossa mittauksesta jotain 35 prosentin luokkaan. Saa nyt sitten nähdä miten äijän käy. Mutta läskikuvaa ei vielä toistaiseksi ole, mutta yritetään katsoa ja sellainen jostain hankkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti