tiistai 11. lokakuuta 2011

Diettipäivä 1


Nyt on meneillään ensimmäinen varsinainen dieettipäivä eli se saakoon numeron 1, koska eilinen oli vasta esivalmistelua. Koska heräsin varsin myöhään, niin aamiainen oli mukillinen teetä ilman sokeria tai maitoa. Sen kanssa nautin viipaloidun tomaatin jossa päällä hitunen Himalajan-suolaa ja mustapippuria myllystä. Ei muuten hassumpi aamiainen koska tomaatti oli riittävän iso kokoinen.

Varsinainen lounas koostui tomaattikeitosta, jota maustoin puristelulla valkosipulinkynnellä. Välipalaksi ennen urheilua nautin toisen tomaatin, mutta ilman teetä ja join vain mineraalivettä. Näin tekee kiltti oppilas, eli kuten lääkäritäti määräsi.

Noin klo 15 lähdin paikalliseen uimahalliin. Tavoitteenani oli kilometrin uinti. No, se siitä tavoitteesta ja kun vesi oli liukasta ja keli luistavaa niin meni 1500 metriä. Keskeytettävä oli kun vessa kutsui uimaria. Aineenvaihdunta ainakin pelaa.

Uin ihan tasan tunnin, jopa sekunnilleen. Tämä vastaa normaalia vauhtia rintauinnissa eli 40 minuuttia kilometri. Olo oli kuin voittajalla.

Entäs muut tulokset koska käytin Suunnon MemoryBeltiä (MB)? Mielenkiintoinen ero tulosten analysoinnissa. Kalorinkulutukseksi tuli 408 kcal kun tallensin vyön tulokset Movescout-palveluun omalla nimelläni. Kun tallensin tiedot Suunnon Trainer Manager ohjelmaan, niin kalorinkulutus oli vain 143 kcal. Mistä moinen ero johtuu? Asiaa pitää tiedustella Suunnon asiantuntijoilta. Itse  uskoin että Trainer Maneger laskee vain sen kulutuksen, joka syntyy kun otetaan sykettä tarpeeksi, kun taas Movecount (MC) laskee koko kulutuksen. Mutta tiedä häntä.

Kuitenkin syke oli alimmillaan 68 sykettä minuutissa ja korkeimmillaan 90 sykettä samassa ajassa. Keskisykkeeksi tulee 78, eli minulla melko normaali.  

Tietysti Trainer Manager (TM) antaa paljon muitakin tietoja, mutta niitä on varmaan tässä turha toistella.
Uimasta tultuani otin toisen annoksen pussiruokaa ja nyt valitsin vaniljapirtelön. Pitää myöntää että molemmat makukokemukset ovat olleet enemmän kuin myönteisiä. Pusseissa on ollut ihan oikea maku, mikäs sen parempaa. Mutta illalla on vielä yksi pussillinen käytettävän, tosin en vaan vielä osaa sanoa mikä sen maku on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti