tiistai 2. lokakuuta 2012

332. dieettipäivä

Ranskalainen moniosaaja mm. elokuvaohjaaja, Jean Renoir nuorena.

Kuinka siinä kävikään? Siis tänään tein, vaan melkoisen vaatimattoman. Kuitenkin tein. Ja mieli oli kuin olisi enemmänkin suorittanut. Eilisten kokemusten rohkaisemana ja kohtuullisen kuivan kelin myötä saatoin tehdä sellaisen kevyen pyörälenkin. Oli oikeassa käytössäni ensimmäistä kertaan myös Suunnon pike pod, eli laite joka antaa polkupyörän etuakseliin asennettuna matkan nopeus- ja pituustiedot. Nopeus on seurattavissa myös reaaliajassa kun pyörällä ajaa. Ei siis kovin paha juttu, sillä olenhan sellainen kaikista hilavitkuttimista kiinnostunut fillaristi.

Sitten saavutukset esille. Pyöräily oli kestoltaan vain43 minuutin mittainen. Kulutin matkaa 519 kilokaloria. Matkaa tuli tehtyä 10,37 kilometriä. Harjoitusvaikutus lenkillä oli vain ylläpitävä eli 3,4/5, kuten oli varmaan tarkoituskin. Sykkeet olivat kohtuulliset eli ylimmillään 130 per minuutti, keskiarvoltaan 105 per minuutti ja alimmillaan 61 per minuutti. Sitten siihen nopeuteen. Mittari antoi korkeimmaksi nopeudeksi 37,8 kilometriä tunnissa ja keskinopeuksiksikin 18,52 kilometriä per tunti. Ei mitenkään vähäinen  tuo suurin nopeus.

Kaikkia blogini lukijoita varoitan tulevasta, Lähden Pohjanmaan kautta Levin korpeen, tulevana perjantain, melkein aamusta. Paluu tapahtuu vasta 18.10. illalla. Eli siellä vierähtää melkein parisen viikkoa. Tänä aikana blogistuksenne voi olla hyvinkin sanaton, sillä on mahdollista, jopa erittäin todennäköistä, että yhteydet eivät pelaa, koska olen mokkulan varassa, ja sinne Levin korpeen on todella huono yhteys. Siis kaikilla eri palveluntarjoajien mokkuloilla.

Kuitenkin suunnitelmat ovat ennallaan, siis mitä slankaamiseen ja Slanka-tuotteiden käyttöön tulee. Jatketaan, jatketaan ja kun siellä korpiseudulla on vielä se vesikin sellaista, että pussit sekoittuvat todella hyvin veteen. Mikä sitä on herkutellessa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti